Преди-Nacher: Къщата на 60-те години е напълно реновирана

На него отива в Вюрцбург Steinbachtal където едно семейство у дома с баба плосък от годината 1964 в очакване на неговото преобразуване и неговата рехабилитация. Новите собственици искаха да го адаптират към техните нужди. Заедно с нашите експерти от Стефан Ланг Архитектура и енергетика ги взе смело този проект и се трансформира в сградата на ефективността къща 70. Благодарение на топлоизолация, тройни стъклопакети и отоплителна система на дървесни пелети може да отоплява 224 m² жилищна площ ефективно след реконструкция.

Бъдете любопитни за един прекрасен проект за ремоделиране! 

Преди: уличен изглед

Така сградният фонд се появи преди мерките за конверсия. Изгледът към улицата показва малка, в годините стара къща с директно съседен двоен гараж. Покривът с тъмни покриви направи сградата да изглежда доста клякам, като цяло всичко изглежда малко старомодно.

След: уличен изглед

Каква промяна! Къщата се представя след работата в характера Bauhaus: Фасадата вече е ясна и кубичен, старата покрив бил отстранен и заменен с модерен плосък покрив. Те също така избрали задържано оцветяване в светло сиво и бежово. Входът е преместен и даден покрив, който се слива безпроблемно в гаражите. Всичко изглежда същото. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

След: страничен изглед

Ако погледнем къщата отстрани, истинският й размер става разпознаваем. Тук нямаме работа с малко бунгало, както може би мислите на пръв поглед. Поради местоположението на хълмистата земя могат да се реализират два етажа. От страна, ние също видите новите, големи прозорци, които позволяват много светлина в интериора и да позволи на оглед на открито.

След: Назад

Перспективата на гърба разкрива няколко тераси и балкон по цялата ширина на къщата. Тук собствениците могат да се насладят на своето пространство и да видят в красивата градина и да намерят подходящо място за всеки ден и сезон.

След: тераса

На терасата е работил с много дърво. Както подът, така и пейката са изработени от красив естествен материал. Особено привличащ вниманието, обаче, е екрана за поверителност на съседите, който се състои от подредени трупи.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 − 21 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: