Модерен дизайн на стените за баня: 9 страхотни идеи

Независимо дали е естествен чар с дърво, луксозна елегантност в мрамор или цветни шарени керамични плочки:
Разнообразието от материали, за да разкрасите собствената си баня, са
почти неограничен. Не само оригиналния вид, но и изненадите
също и технологичния прогрес, който ни осигурява функционална, лесна грижа
Характеристики на материалите убедени. Най-популярните идеи за уникална баня, в която имаме
този Идеагук за вас, взети заедно - може би ще намерите тук да
точно правилният дизайн, който би бил идеален за вашата баня?

1. Дървеният ефект

Дървото определено е един от най-популярните материали, когато става въпрос за това, да дадем на нашите стаи повече топлина и уют. Страхувате се, че грижите са твърде отнемащи време? Всеки, който не е сигурен дали дървесината наистина е подходящият материал за банята и все още иска несравним външен вид, дори днес получава някои материали, които предлагат един и същ вид. По правило те са по-евтини и изискват по-малко грижи от оригинала.

2. Рафинирани повърхности

Този дизайн на стените е истинско подчертание, което превръща всяка баня в оазис. Вълноподобната структура и интегрираното вградено осветление, което допълнително създава уникален дизайн. Тя ще бъде перфектна с красива растителна и декоративни свещници, които създават прекрасна атмосфера за отдих и благополучие.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Тапетът

Доставянето на селски усет към собствената си баня не винаги трябва да отнема време и скъпо. Бихте ли си помислили, че дървените дъски са всъщност илюзия и че това е само тапет?

4. Комбинирайте материалите

Топлата бежово върху стените и голямото огледало създават елегантна атмосфера в тази баня. С прости цветове, изискани повърхности и текстури изглеждат особено красиви и създават очаровател. Тук един игрив тапет е съчетан с лъскава мозайка - облицовка, която напълно съответства на стилен дизайн на банята.

5. Мрамор

Мраморът прави всяка баня луксозна и се предлага в различни цветове и зърна, придавайки на материала свой собствен отличителен белег. Независимо дали има светли нюанси на сиво, кафяво или черно - резултатът винаги впечатлява с красива елегантност.

6. Черно-бели

Контрастите могат да придадат на банята уникално докосване. Особено класически като черно и бяло са подходящи за създаване на стилно пространство. В този пример виждаме чудесна комбинация от каменни плочи и интериор с бели, високо гланцови повърхности. Резултатът: индивидуален и модерен дизайн.

7. Метални плочки

Традиционните метро плочки са една от тенденциите за банята. Можете да ги използвате чудесно за модерен дизайн. Ако бялото е твърде скучно, добавете още един цвят на стената. Зелените тонове, които излъчват мир и хармония, са идеален избор за банята.

8. Средиземноморски стил

Искате да донесете средиземноморското усещане на юг в банята на дома? Нищо по-леко от това. Плочките с изкусно създадени модели създават очарователен дизайн и могат да бъдат чудесно комбинирани с модерен интериор. Както виждаме в този пример, те създават прекрасен акцент в комбинация с класически цветове като бяло.

9. Силни цветове

Стена, покриваща яркочервени и големи огледала - нищо друго не е необходимо, за да се създаде впечатляваща баня. Добавянето на топло и уютно осветление създава перфектния домашен спа център!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

10 + = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: