10 идеи, за да украсите стените си, за които никога не сте мислили

Всеки може да рисува или хартия, както обикновено, и дори с декорация на стена
Дървесина, естествен камък, тухли, бетон и Ко имаме тук homify вече няколко пъти
подробни отчети - например в тази статия. Днес нека се обърнем към няколко
по-необикновени методи за индивидуално подреждане на стените
може да постави.

1. шаблон изкуство

Тя не винаги трябва да бъде скъпи тапет модел. За индивидуално докосване в интериора можете да използвате шаблони или печати, с помощта на които личният любим модел може лесно да бъде прехвърлен на стената.

2. Метал Wallpaper

Ако искате да проектирате стените си с фантазия тапет, днес има широк спектър от опции. От руното над снимките и структурните до 3D тапетите, вероятно няма мотив, няма цвят и няма стил, който да не съществува. Много специален вариант е металният тапет, който ви дава уникален усет към дома ви.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. претекст

Предни стени инсталации обикновено се използват в банята, защото зад тях, тръби и тръби могат да бъдат скрити лесно и интелигентно. Но дори и в други помещения такъв дизайн на стена със сигурност може да има своя привлекателност. В хола можете, например, много добри кабели и Ко изчезват зад него.

4. винил

Стенните покрития, изработени от винил, се инсталират лесно, евтини и много разнообразни. В младежката стая, например, можете да ги отпечатате с комични герои или други любими герои.

5. Злато и сребро

Златото и среброто никога не трябва да се комбинират? Nope! Почистваме с този остарял стереотип и ви показваме как да поставите двата благородни метала на стената в приятелска обстановка.

6. разрастването

Вертикалните градини и зелените стени в интериора в момента са много на мода. Тук дизайна е извън обичайното и зелената зеленина може да расте и да процъфтява, както той желае.

7. гъба техника

Техниката на гъбата беше популярен метод за дизайн на стените през 90-те години. И тъй като всичко се връща някой ден, не сме изненадани да ги намираме все по-често в модерните апартаменти. Готиното нещо за това: с тази техника, можете чудесно да прикривате удари по стената.

8. Stone Ламиниран

Природният камък на стената изглежда страхотно, но обикновено е доста скъп. Алтернативата на бюджета алтернатива: каменни ламинати, които изглеждат измамно реални, но могат да бъдат прикрепени много по-лесно и със сигурност не е твърде дълбока дупка в сметките разкъсвания.

9. 3D панели

Вашите стени са динамични и оживени с такива 3D панели, които предизвикват усещане със своята релефна структура.

10. завеси

И накрая, имаме идея за стена за всички романтици сред вас. Кой казва, че завеси и завеси могат да бъдат прикрепени към прозореца? На стената изглеждат особено игриви и бляскави.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: