7 практични идеи за работен кът в спалнята

Ако в апартамента има само няколко стаи, някои стаи трябва да имат няколко функции
в същото време, например спалнята. В оптималния случай
Тук само ще се отпуснем и ще спим през нощта. Но често трябва
само общежитието поема функциите на частния офис. Защото най-вече
Няма самостоятелна стая.

въпреки това
имаме нужда от място, където да можем да правим онлайн банкиране
могат да съхраняват документи или планират празници. В края на краищата спалнята има
голямо предимство: това е пространството в къщата, което всъщност е най-тиха и
далеч от останалата част от събитието в къщата е. Но къде трябва да отиде работният ъгъл,
ако самата спалня не изглежда много голяма. Имаме седем
възможни идеи.

1. Таванно решение за библиотеката

Сега говорихме достатъчно и погледнете първия пример. Тук сме в стая, която ще функционира като стая за гости и офис в същото време. Предимството е, че тук трябваше да се настани само едно легло. На стената има тясно, дълго бюро. Това вече не е проблем в такъв формат днес, защото лаптопите не се нуждаят от много дълбочина. Вместо да поставят рафтове на пода, белите плоски рафтове бяха закрепени към горната част на стената. Това не само изглежда добре, но и използва другата мъртва стая. 

Втори офис ъгъл на второ ниво

Това решение не е подходящо за всеки, но ако имате достатъчно височина на помещението, но нямате големи размери на пода, наистина можете да оставите такава идея през главата си. Възможности за изграждане на такъв мецанин, има безброй на пазара. Нашият съвет: Най-добре е да се обсъди с професионалист какво и какви материали би било възможно или кои въпроси за сигурност трябва да бъдат отговорени предварително. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Всичко е добре скрито

Ако вече искаме да поставим голямо бюро в стаята, трябва да се уверим, че в него има възможно най-много място за съхранение. Те могат да бъдат чекмеджета за подаване или офис материали, но и щандът и принтерът могат да се скрият в бюрото. 

4. PC таблицата в килера

Всъщност има и такива системи на пазара, които крият цяла компютърна система в кабинета. Когато е затворена, тя се крие пред очите. И ако искате да работите, просто отворете шкафа и излезте. Това обаче не е решение за тези от нас, които искат да прекарват дълги часове на компютъра. Тъй като пространството, както виждаме, е ограничено в сравнение с отвореното бюро. 

5. Повече пространство чрез разтегателни легла

Ако имаме проблем с пространството в спалнята поради работния ъгъл, можем да търсим решението по друг начин и да планираме функционално легло, което може да бъде удължено, като се разшири до двойно легло. Това предлага предимството, че създава пространство през деня, когато е сгънат. Единственият недостатък: Матраците се дават в много случаи в такива легла. Ако имате нужда от специален матрак, може да имате проблем тук.    

6. Работна маса за разгръщане

Много хубаво решение за малки офисни ъгли са модулите, в които работният плот може да бъде отворен. Това предлага максимално спестяване на пространство в стаята. В допълнение, секретарят в нашата снимка също предлага възможността да съхранява малки неща. Шик е във всеки случай!

7. Складово пространство под двойното легло

Къде да отидем с всичките ни папки, за които не можем да участваме или не. Тъй като те често съдържат важни документи за данъци, застраховки или банки. В края на краищата, под легло често има място за съхранение, което остава неизползвано. Но тук бихме могли да интегрираме плоски кутии или чекмеджета, в които крием такива документи. И ако имаме нужда от папките, те са бързи. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: