Сладки дрехи за всеки вкус

Какво биха имали нашите четири стени без дрешници и шкафове? Във всеки случай, доста объркан, това е сигурно. Защото дори и в
Най-изисканият апартамент има неща, които постоянно не виждате
или практически служи на своите гости на табелата за презентация. дали
Има вълнуващи тайни, скрити съкровища или просто натрупани
Малките неща са - някои неща са точно зад затворените врати. и
ние не винаги имаме място за големи шкафове или искаме стая с една
доставят масивна стена. Тогава часът на тоалетната бие. Тя е
като практичен и дискретен като шкаф, но идва много по-филигран
и по-удобни затова. В зависимост от стил, цвят и стил
Както решаваме, тя също се превръща в декоративен елемент, наш
отразява личния стил. За вдъхновение имаме днес десет
Скринове за всеки вкус.

Скринове на чекмеджета в индустриален стил

Харесвате ли прохладния индустриален стил и скучните мебели дори не влизат в чантата ви или в хола? След това имаме горещ съвет: с нашите експерти от DELIFE Има скринове и други мебели с характер, които са гарантирани, че няма да застанат около всяка секунда от вашите приятели. Какво ще кажете например за тоалетната, например Viveta, които с техните колоритни, непринуден поглед се простира в индустриалното очарование, джой де ейвор и ретров аромат? Следи от износване или други признаци на износване са създадени изкуствено и подчертават охладителния характер на този кабинет.

Винтични кутии за чекмеджета

Тенденцията на рециклиране на мебелите продължава и остава един от най-хитрите стилове на нашето време. Особено с гърдите от последните десетилетия можем да поставим в нашите четири стени големи акценти. За кое десетилетие, кой цвят и кои материали решава, то зависи изцяло от личния вкус. Този модел на Gigi Sweetvintage например, датира от 60-те години и се възстановява с любов. Уникално парче, което се превръща в очарователен окото в дома ви в нито един момент.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Шкафове в скандинавски стил

Скандинавският стил на обзавеждане има многобройни висулки по целия свят и очарова с проста природа, намален вид и функционалност. По отношение на цвета, доминират бяло, леко дърво и меки пастелни цветове - можете да намерите всичките три комбинирани в тази малка скрин ЧИСТЕН ДЪРВЕН ДИЗАЙН, който се смесва във всеки дом с дискретния му вид и прави скандинавските дизайнерски мебели също толкова стилни, колкото стандартното обзавеждане от шведския мебелен магазин.

Романтични скринове

За тези от вас, които обичат романтичния стил на живот, сандъците на чекмеджетата са идеалният начин да донесете някои игриви носталгия чар във вашия дом. Малки шкафове от времето на баба могат да бъдат намерени купища бълха пазари, в антикварни магазини или на прашни тавани. Или с нашите експерти от Palazzo Int., които имат стилни и декоративни мебели от всички епохи и стилове, които се предлагат. И ако не трябва да бъде скрин, има много други мебели, които да откриете. От бароковите фотьойли до рококовото шезлонги до делителя на стаи във френски стил - тук всеки романтик със сигурност ще намери нещо.

Скринове от палети

Мебелите, изработени от палети, понастоящем са най-новото вълнение сред всички, които обичат да се представят индивидуално и небрежно. За производството на този гръден кош ReFactura Няколко европалета бяха отделени и отделните гори бяха добре обработени. За да се запази оригиналността на палетите, дори изтеглените палетни гвоздеи бяха изкопани обратно в дървото, което допринесе за характеристиката на обекта. Шинерът има шест чекмеджета, които осигуряват място за всякакви ежедневни неща. За сигурна стойка осигурете оригинални крачета на машината, които завършват индустриалния вид на шкафа.

Скрин на чекмеджета

Това, че можем да изградим не само стари гърди на Europaletten, но и от изчезнали гимнастически съоръжения, нашите експерти Stube декоративна. Лесно е да се запази ред с този спортен скрин, и това също е много забавно. Чекмеджетата затварят внимателно, високото качество и здравата изработка убеждават по цялото трасе. Доказано качество, съчетано с неповторимия вид на старото оборудване за фитнес - със сигурност не всеки има такова гърба на чекмеджета у дома.

Умивалници

Ние оставаме на темата за upcycling и погледнете какво представляват нашите експерти andercover да извикате Шивачката Одри например беше любезно изработена от две големи, идентични стари чекмеджета. Истинска такава, която може да бъде възстановена по всяко време в подобен дизайн и дава магически окото за всеки стилен и оригинален обзаведен апартамент.

Между другото, можете да намерите още повече идеи за upcycling в нашата статия 10 Обзавеждане идеи за upcycling фенове.

Палистични тоалети

След всички прохладни идеи за рециклиране и рециклиране, сега ние посвещаваме пуристични чекмеджета. на COMRI Гърдите на Horm.it е перфектният избор за тези, които търсят мекота на елегантност и модерни мебели. Това стилно парче обаче не само убеждава с минималистичен външен вид, висококачествения материал и съвременните, без дръжки фронтове, но и с изискан детайл: отпред е част от световноизвестните банкови вълни на Тото Ито Добавя. По този начин простата цялостна картина получава вълнуващо обръщане и става абсолютна светлина в апартамента ви.

Скринове от чекмеджета в изтънчен шик

Популярният шибан шик е далеч от края, тъй като този малък скрин от пленер доказва. Той е бил боядисан и шлифован няколко пъти и свързаните с възрастта му признаци на износване подчертават желания изтъркан вид. Голямо окото за всички фенове на реколтата, което заедно с три рафта и чекмедже носи много място за съхранение и прави във всяка стая чудесна фигура.

Чекмеджета в етнически стил

И накрая, имаме малко вдъхновение за всички, които търсят мебели от отдалечени земи и искат да докоснат екзотика в своите четири стени. Нашите експерти от Луксозен парк донесе автентичен азиатски усет директно във вашата всекидневна с оригиналните си ръчно изработени мебели. Китай, Индия, Тибет, Монголия - тези мебели произлизат директно от Азия и всички имат своя собствена история. Между другото, скринът на снимката крие много специална тайна: това е така наречената котешка мебел, която предлага на собствениците на котки възможността да крият елегантно и стилно тоалетната на техния стая тигър. Отстрани се отваря отворена врата, през която може да влезе тихото място. Почистването е лесно и чисто през предните врати. Скринните чекмеджета могат да бъдат толкова гъвкави и сложни!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

19 − 15 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: