Ница и евтини: 10 изключителни къщи

Предлагате ли няколко вдъхновения за къщи, които са перфектни като уикенд или ваканционен дом, но някои от тях са подходящи за постоянно живеене? Ще ви отведем в пътешествие през различни държави и ще ви запознаем с концепциите, които заслужават втори поглед. В края на краищата, домът не винаги трябва да бъде проект, който води до дълги строителни времена, струва много пари и още повече нерви на клиента. 

1. Традиционен и класически

Започваме с пример, показващ двуетажен жилищен проект. Класически, измазаната фасада идва. Тъмно сивият широкопоставен покрив с капандура осигурява приятен контраст. Едно от най-забележителните неща в открития район със сигурност е красивата дървена тераса, която осигурява много забавление и релаксация в слънчеви дни. С 230 м² къщата е проста, но предлага много място за семейство. 

2. Фантастично отстъпление за уикенда

Колко велико би било, ако можехме да наречем такъв ваканционен дом наш собствен? Първоначално и със селски чар идва тази дървена къща следователно, която предлага много пространство за двете двойки и едно семейство през уикендите - включително баня. Единственото използване на материалната дървесина прави такава сграда за относително кратко време. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Модулна къща с 75 квадратни метра

Модулната къща Casa Cube е идеалното място за хора, които се нуждаят от малко пространство. Тъй като модулната къща предлага обща площ от 75 квадратни метра. Структурните елементи се доставят готови и трябва да се монтират само на място. Малката сглобяема къща дори предлага на обитателите си покрита тераса, на която може да се прекара един или друг час на слънце. 

4. Атрактивен и практичен

Независимо дали имате нужда от къща за гости, допълнително студио или стая за хоби: Красивата къща на Blankstone е фантастично красива и предлага пълна функционалност, защото включва баня, възможност за спане и кухня. И всъщност идва с малък работен кът. Сградата се представя като съвременен, но запазва вечен външен вид чрез комбинацията от дървена фасада с тъмно сиви прозорци, която изглежда елегантна и специална. 

5. Мини концепция, която ни вдъхновява

Какво да кажем: Тази красива малка къща се носи на колела и е сглобяема дървена къща с името Концепция за малка къща, което може да бъде и в градината ни. Интериорът на кухнята, трапезарията, складовото пространство и спалното помещение под покрива бяха събрани в най-малките пространства. Имаме предвид: безкрайно удобно!

6. Очарователна къща за гости в Ибиса

Сега става малко средиземноморски. Този стар склад и станция, разположен в Ибиса, е украсен с голямо внимание към детайла и сега служи като гост единица за почиващите. Малката сграда се радва на лъскава бяла фасада, която запазва оригиналния си чар отвътре, например чрез естествени каменни стени или носещи дървени греди. Едноетажната сграда разполага с кухня, всекидневна и трапезария, много уютна баня и две двойни легла. За да се създаде достатъчно пространство, в него е построен мецанин, на който е едно от двойните легла, които могат да се изкачват с малко стълбище. 

7. Красива каменна къща за семейство

Надалеч в Перу този скромен еднофамилен дом е мястото, където архитектите са комбинирали естествения материал от естествен камък със съвременната архитектура - с голям успех. Докато реалната структура на къщата идва съвременна, жителите на къщата с материалите, използвани на интимни с природата. 

8. Еко къща със сламена и глинеста изолация

Представете си изненадваща еко-къща? Структурата, която е направена от дърво в нейната структура, в по-голямата си част всъщност е направена от слама и глина. Особено вътрешните кални стени са особено топлоефективни, тъй като използването на малка камина бързо носи желаната температура в хола. Между другото, къщи, които са изолирани със слама и глина като тази, не трябва да приемат никакви ограничения по отношение на комфорт вътре. 

9. Отдръпване от ежедневието

За тези, които искат да избягат от ежедневието, такава вила, която е с площ от 50 квадратни метра, е перфектна. Докато мобилният дом изглежда доста селски отвън, той е модерен обрат отвътре. Особено в уикенд или ваканционни домове, има смисъл да се разчита на сглобяеми сгради. Тъй като те са евтини, бързи и без много притеснения за собственика. Като правило фирмата се грижи за целия процес - ако е необходимо, включва мебели. 

10. Имоти за съвременни номади

Мобилният имот може да се използва като малка жилищна единица, офис или студио. Намален до най-важното, той идва за сингли, двойки или възрастни
въпрос. Къщата ще бъде доставена напълно обитаема и обзаведена на имота
- Разбира се, преди това трябваше да бъде излята фондация. между другото
Къщата се намира на площ от 350 квадратни метра. Сградата се състои по принцип
от два компонента: действителния интериор и пристройката
Домашна технология, пералня или складово пространство. Центърът на интериора е
В жилищната зона има интегрирана кухня и трапезария.
Дограмите от пода до тавана водят към дървената палуба. Спалня с двойно легло и
по-малка стая с две легла допълва офертата.

Досега нямате достатъчно големи къщи? Тогава не трябва да пропускате статията ни от 360 градуса.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − 86 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: