7 готини идеи за бетон в банята

Бетонът вече не е просто строителен материал, който е чисто функционален. Сместа от цимент и чакъл отдавна е заела своето място като бедрен материал, който се използва и за творчески и декоративни цели. Независимо дали е подово покритие, за стенен дизайн, като мебел или под формата на аксесоари за дома - бетонът е абсолютно цялостен, което осигурява хладен, индивидуален вид и също така прави добра фигура в банята. Подобно на снимките, които се показват по-долу. 

Запазете уюта

Ако вече сте решили класически материал като керамика за мивки, вани и др., Дизайнът на стената и пода оставя място за творчество. Определено не е погрешно, че се справяте с щедро изрязани плочки в конкретен вид! Хладната елегантност на бетона и чистотата на керамиката могат да бъдат чудесно комбинирани. За уюта и топлите акценти предлага дърво, растенията могат да донесат цвят в играта и да поставят нови акценти. 

Включете цвят в игра

Типичното сиво на бетона може да бъде чудесно съчетано с цветове. Независимо дали става дума за бежово, зелено или виолетово, елегантният тон е идеалната основа за изясняване на цветовете. Изключителният умивалник го прави перфектен, а пода е чудесно осветление, което умело се вписва в цялостната картина. Също така можете да комбинирате сиво със сиво в различни нюанси.  

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Задайте контрасти

Белият цвят на санитарния фаянс и ирисцентното сиво на бетона са твърде цветни? С черни елементи под формата на кранчета и аксесоари за дома, като рамки за картини, вази или дори изкуствена козина, задавате силен контраст, самите детайли се превръщат в очаровател.

Можете да разберете как да използвате черно в банята си в съответстващия ни Ideabook. 

Материалната комбинация го прави!

Бетонът като популярен строителен материал е универсален и може да бъде чудесно комбиниран с други материали - особено с дърво. В този пример хладно модерно отговаря на очарователен рустик. За последното, особено мебелите с мивката и шкафовете са изработени от масивна дървесина и осигуряват особено изразителен дизайн. В допълнение към естествения вид, тъмното зърно на откритата бетонна стена, която е еднакво голяма детайлност, влиза в своето.  

Мисли за далечни разстояния

Освен подовете и стените, сместа от чакъл и цимент може да се използва много добре за производството на мебели. Това се доказва и от тесния умивалник, който предлага пространство за два мивки поради удължения дизайн. Благородният външен вид, бялата керамика и грубият бетон заедно образуват една вълнуваща комбинация, която гарантира уау-ефект. 

За градски чар

Тази баня е различна, тъй като напомня за района на влак, гара или летище. Това е осигурено от градския чар, който можете да създадете и с бетон. Заоблените прозорци ви карат да се чувствате като в движение в голям град. Липсваше само лекото издърпване. 

Възпроизвеждане със стилове

Харесвате ли класическия елегантен външен вид? Няма проблем, това също може чудесно да се комбинира с бетон, тъй като това вдъхновение доказва. Черно-белият като безкраен цвят намери перфектен партньор в сивото на бетона. Мраморът и високата блясък правят резултата особено драматичен.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 − 28 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: