Скандинавският живот е лесен

Скандинавският живот е напълно модерен. Тъй като стаите са светли и модерни и дизайнът изглежда направен за вечността. Но как можете да получите уникален стил на северно живеене в собствените си четири стени?

Ще ви покажем как да живеете Северна в собствения си дом. Кои мебели и цветове са включени? Всички отговори, които получавате в тази статия за скандинавския живот! 

Северно живеене в трапезарията

Нека да започнем нашия малък кръг за Северно живеене в трапезарията, сърцето на всеки дом. Този пример показва най-добрия начин за украса, защото всяка от мебелите, които ще видите тук, идва от нашите скандинавски приятели. 

Масата е от най-големия и най-известен шведски мебелен магазин и може да се събере според индивидуалните предпочитания. Фрикционните столове са истински класически дизайн и носят името Y-председател. Те са от датския дизайнер Hans Jørgensen Wegner, който проектира този органично оформен стол в края на 40-те години. Правилно поетапно, районът се наименува с бялата висулка PH 5, техния дизайн от писалката на датчаните Поул Хенингсен идва. Лампата без отблясъци е проектирана през 20-те години на 20-ти век за изложбена зала в Копенхаген. Експертите от. Създадоха идеален мач за скандинавския живот Чисто естество с правилния етаж е последователна единица. 

Светли, пастелни и естествени цветове, както и материали, създават уникален стил и осигуряват безкраен дизайн, който със сигурност ще изглежда толкова красив за 100 години. 

Северна архитектура

Повечето хора свързват Nordisch Wohnen автоматично с червени и бели къщи, които стоят в естествена среда. Тук имаме такова копие, което в Германия на Архитекти на Бон беше планирано. Това е конверсия, която ясно се основава на скандинавския стил. Фасадата обаче не е облицована с дърво, а с вертикално монтирани гофрирани земни плочи, които блестят в червено. Подходящо бе решено да се използват бели прозоречни рамки, които създават класическия скандинавски живот. 

Тук можете да разгледате целия проект тук: Schwedenhaus в Neusäß

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

детска стая

За децата Северният живот е идеален. Тъй като този стил винаги търси връзка с природата, точно както правят децата. Вдъхновени от скандинавския живот, дизайнерите на Mjuka детски рай, който е бил моделиран на пътуване през Скандинавия. Тук изборът на цветовете играе важна роля. Започвайки с ярки жълти и зелени, напомнящи пасища и полета на Дания, игралната зона е в ледени блус, които са препратка към норвежките фиорди. Селските трупи, които се намират на тези малки къщи, служат като хаптични преживявания за децата. В тях малките трябва да достигнат и да отгатнат какво има вътре. 

Северна мебелна конструкция

Бихме искали да ви запознаем с идеалния спътник за скандинавския живот. Страничната маса победител може да се използва като нощна или странична маса. Ясният дизайн е силно вдъхновен от скандинавската идея, че цифрата трябва да е една с функционалност. Малкият помощник ще се побере във всеки апартамент и може лесно да бъде интегриран и да осигури допълнително място за съхранение. Неща, които да скриете, да се скриете в чекмедже. Комбинацията от дърво и не-цветове сиво и бяло правят това мебел задължително за скандинавския живот. 

Nordic Living: Проста и благородна декорация

Северната декорация отразява най-важното и силно се основава на мебелите и околната среда, което е естествено и дискретно. Ето защо девизът е: никакви извивки. Декорацията следва ясна функция и е не само да изглежда добре, но и да служи на цел. Порцеланови фигури няма да бъдат намерени в скандинавския живот с голяма сигурност. Вместо това си спомняте светлини, снимки и съхранение, които са практични и изглеждат добре.

Северно жилище със сауна

Всеки, който посещава северна страна, няма да може да мине през тази стая. Става дума за сауни. Те имат дълга традиция и дори заменят класическата баня, тъй като тази стая е единствената течаща вода. Във Финландия е обичайно преди построяването на жилищната сграда да се изгради сауната. 

В тази снимка виждаме сауна, която е била интегрирана в банята и е използвана като място за почивка за жителите на града. Облицовката от черна дървесина дава на стаята мистичен характер. 

Скандинавско живеене в спалнята

След дълго посещение в сауната, вие само се нуждаете от тишина и тишина. Идеалното място за изпълнение на това желание е тази спалня. На снимката можете да се насладите на истински трон на спалнята. Разположен е на дървен пиедестал, спалнята е на височина от около един метър. Чрез тази интериорна интервенция можете да поставите леглото директно под прозореца и по този начин да се насладите на първите слънчеви лъчи рано сутринта. Тъй като в северните европейски страни слънчевата светлина е особено рядкост през някои месеци на годината и слънцето може да се види само за няколко часа. Малкото стълбище води до пиедестала и поглъща предпочитанието на северните стъпала на живот. 

Останалата част от стаята е напълно декорирана в бяло, създавайки много ярка пространствена концепция, която е много популярна в скандинавския живот, дължаща се на дългата зима. 

всекидневна

Ако искате да живеете северно, трябва да следвате правилото в хола. Стаите не трябва да бъдат пренаселени. Всяко парче мебели трябва да има възможност да работи за себе си. Шкафове, които не само изглеждат елегантни, но също така осигуряват място за събиране на нещата от старите времена, са особено популярни в скандинавския живот. Дървото играе важна роля в тази област, защото не само гарантира комфортна атмосфера, но и здравословен вътрешен климат. В този пример, екстравагантният шелф беше използван, за да вземе популярната червена и бяла комбинация и да увие рафта под формата на къща. 

Nordic Living в тоалетната за гости

Тоалетната за гости е подценена, въпреки че със сигурност е в тази стая няколко пъти на ден. За да се доближат до скандинавския начин на живот, те решават модерен метод на проектиране. В допълнение към обикновените бели санитарни мебели, които са особено нестандартни, човек е избрал за стената зад тоалетната истинско око. Използвайки графичен тапет, който носи студените нюанси на зелено до синьо, малката стая получава северен усет за миг. Използването на графични модели е нова тенденция, която се разпространява от северните страни в Централна Европа и става все по-популярна. 

Северно живеене в банята

Не само в обществените зони, но и в частните помещения, като например банята, може да се реализира скандинавският живот. Тук човекът използва много дървесина и създава впечатлението, че човек ще се къпе в средата на гората. Свободната вана беше поставена пред великолепен прозорец и предлага великолепна гледка към съседна истинска гора. В Nordisch Wohnen, дървесината се съединява с просто допълнение под формата на бели санитарни мебели. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: