Външните стени осветяват: съвети и идеи за повече светлина в къщата

С красиво осветление ние можем да поставим не само в рамките на нашите четири стени страхотни акценти и атмосферна атмосфера
но и във външната зона. Защото осветените стени на къщата предизвикват
приветлива, приятелска атмосфера, като същевременно гарантира сигурността.
Какви са възможностите за осветяване на външните му стени,
ние ви показваме в тази книга от идеи.

Всичко най-добро идва от горе

Външните стени на дома на семейството са били дискретно, използващи сложни петна, но ефективно осветление. Петната са монтирани под конзолен покрив, и поради това не се вижда от пръв поглед и така апелирам едва доловимо особено приветлива атмосфера в целия открито поле.

Двойката се поддържа по-добре

Тази модерна къща е осветена от външната атмосфера. Нашите експерти разчитат както на таванни, така и на подови светлини, които осветяват стените отдолу. Такива интегрирани в земните места имат в сравнение с конвенционалните фарове предимството, че те са едва видими през деня, а не пречка. Така че лесно можете да ги вървите или да шофирате.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Разбира се, че е безопасно

Входният участък трябва да е особено добре осветен, така че да можете да влезете в къщата без аварии и безопасно дори и след мрак. Също така, ключалка, номер на къща, пощенска кутия и Ко могат да бъдат намерени много по-лесно. Важно при инсталиране на външни светлини: те трябва да са разположени така, че да не заслепяват жителите, посетителите и минувачите.

ниша

Друг начин за осветяване на външни стени, стенни ниши представляват. Те могат да бъдат оборудвани с прожектори или лампи, но и с фенери, нахлуват в светлини, свещи и други осветителни идеи и по този начин се създаде особено уютна и приветлива атмосфера.

зеленчук

С изискано външно осветление не само стените, но и растенията могат да бъдат красиво организирани. Прожекторите на земята осветяват храстите и палмите в предната градина и същевременно създават атмосферна игра на светлина и сянка върху фасадата.

труден

Тук виждаме как може да бъде канят едно сложно външно осветление. В допълнение към басейна, растенията и стените се къпят в атмосферна светлина. Важно при избора на осветителни тела: Те трябва да са подходящи за използване на открито. Моделите с клас на защита IP 44 са съответно здрави по отношение на метеорологичните условия и други външни влияния.

временна мярка

Тази снимка показва особено творчески начин за външно осветление. По време на процеса плочките и камъните бяха заменени по стените от лявата и дясната страна с осветително тяло в същия формат. Това решение е толкова практично, колкото е естетично приятно.

стъпка план

Особено внимание трябва да се обърне на външните стъпала и стълби. Те винаги трябва да бъдат ясно видими, за да се избегне рискът от злополуки. Или инсталирате светлина върху отделните стъпала, на горната площадка или - както в този случай - върху стената, която ограничава стълбището.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 − = 36

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: