5 идеи за английски градина

Английските градини ви канят да мечтаете и да очаровате с небрежна елегантност и структурирана дива природа. Всичко, което е щателно изложено
Цвекло не може да направи нищо, този стил на градината между идиличен
Романтична и спокойна природа любов. Но дори и типичните
В градината на къщата често изглежда, че е напълно изоставена от природата
някои правила и трикове, които да имате предвид при избора на английски
Бихте искали да градина. Ето нашите съвети и идеи.

Геометрични форми

Концепцията за английската градина се развива през 18 век в умишлен контраст с френската барокова градина. Докато французите създадоха строго геометрични градини, в Англия фокусът беше върху близостта с природата. Независимо от това природните градини на страната се основават на архитектурно структурирани структури. Така че тревни площи, легла и пътеки се създават в геометрични форми. Това създава творческа рамка, която излъчва спокойствие и структура. Самите легла може да са още по-диви.

Хеджи и стени

Официалната рамка за градината, проектирана по английски език, която завладява чрез своята естественост, се състои от живи плетове или естествени каменни стени, които често са обрасли с мъх или катерене. Това е типичният носталгичен, идиличен чар на този тип градина.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Луксозно засаждане

Що се отнася до засаждането, английските градини се характеризират с богатство и богатство. Тук природата може да цъфти в пълно великолепие. Контролираният див растеж е мотото, защото дори ако всичко е позволено да расте в объркване, все пак определена структура трябва да бъде разпознаваема. Кои растения растат в английската градина, зависи изцяло от личен вкус. Разбира се, нищо не работи без рози. Освен това бихме искали да добавим храсти като лавандула, бири храсти и стари плодни дървета. Delphinium, люляк, тис, кедрово дърво, clematis и хортензия са също растения, които обикновено се използват в английската градина.

Съответните аксесоари

В допълнение към естествените граници, красиво структурираните райони и буйни цветни лехи, аксесоарите също играят важна роля в английската вдъхновена градина. В зависимост от наличното пространство, романтични беседки или беседки, пергола кацнала, рога или водни басейни служат като привличащи вниманието. Скулптури, засадени купи и слънчеви часовници допълват външния вид. Важно: Акцентът е върху естествените материали, на които е позволено да носят определена патина.

Мебелите

Не на последно място, разгледаме мебелите в английската градина. Белите пластмасови маси и комплектите за шарени бирени панталони са също толкова неподходящи, колкото стилизираните, футуристични места за сядане. Вместо това, фокусът е върху мечтаните идилични седалки: мебелите от ковано желязо с романтични процъфтявания се вписват перфектно в идилия в градината на градината, както и модели от естествено дърво. Пейки, заобиколени от тучна зеленина, са абсолютно задължителни в английската градина.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 + = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: