14 хубави идеи за градина и тераса

Няма нищо по-добро от релаксирането в собствената градина или на частната тераса. Идеите, които искаме да приложим, са толкова различни, колкото и ние. Това важи за вашия собствен стил, както и за инвестициите, които искаме да вложим в такъв проект. Проучихме малко и съставихме 14 невероятни идеи, които дори усъвършенстват най-малките градини. 

1. Модерна камина

Ако искаме да се наслаждаваме на залеза, в нашия двор имаме нужда от приятен кът за сядане. Първият ни пример показва тухлена и по-късно измазана група за сядане, в центъра на която има кръгло огнище, изработено от камък. Дървената палуба и кръговият огън са точно изпълнени. Да се ​​съчетаят някои красиви възглавници и щастливи до края на часа също леко одеяло. 

2та дървена палуба

Дървената веранда е чудесна идея да се отпуснете на слънце. Тъй като дървото поглъща първите лъчи на слънцето и ги освобождава директно. Това създава топла и уютна атмосфера, дори и в по-малко горещи дни. Голяма око-уловка тук са дървета, които са били симетрично засадени в палубата. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3-ти реколта

Ние създаваме един много прост реколта, като полагаме нашия интериор с подова настилка от естествен камък. Добавете мека черна метална мебел и някои романтични щрихи като тази врата на стената: завършени с автентичен стил, който изглежда безкраен.

4. Огради

Оградите са не само добра защита за любопитни очи. Те също така служат като възбрана и защитават от кражба с взлом. Дали някой решава за зелен хедж като естествена ограда или ограда от дърво или метал, е само въпрос на вкус и трябва да бъде избран така, че да съответства на стила на градината. 

5. Мебелите в салона

Можете да се отпуснете на хубава тераса. Някои от нас предпочитат шезлонги, други определено искат маса за хранене със столове, а други предпочитат стила на охлаждане. Тези мебели от ниско ракита идват с червен цвят и са истинско явление за всяка веранда.  

6. растения

Няма градина без растения. И в зависимост от сорта, те могат да го направят правилно. Нашият съвет: Ние предпочитаме да избираме различни сортове, които се редуват с излъчващи цветя в продължение на месеци. Така че имаме най-много цветя. 

7. Средиземно море

Средиземноморски усет се показва най-добре на терасата или в градината с растения в саксии. Тъй като тропическите растения, които не са вкъщи в домашния климат, обикновено не са издръжливи и трябва да се настанят по време на мразовит период в топлите. 

8. Тайнствена идилия

Подходящото осветление завладява всяка градина вечер или през нощта в чудесно романтична атмосфера. В нашия пример, лампата ще отразява красивата си светлина в светлината на тъмния камък. Нашият съвет: По време на планирането на градината, уверете се, че сме помислили за полагане на силови кабели. 

9. Градински пътеки

Няма значение дали градинската пътека е била павирана, изсипана с чакъл или поръсена с мулчиране на кората: всяка градинска пътека е истински актив във всяко съоръжение. Защото идваме сухи или чисти крак от къщата на терасата или навсякъде, където пътят ни води. 

10. Чадъри

След като лятото дойде с горещите си дни, трябва да живеем на сянка или да намерим място под красив чадър. Има чадъри в много форми и цветове. Особено привлекателна: голяма ветрила, която осигурява перфектно екраниране от обедното слънце между къщата и терасата. 

11. стълби

В зависимост от наклона градините понякога се нуждаят от външни стълби, за да преодолеят градиента. Това дава възможност за създаване на тераси на различни нива. Красива стълба, изработена от бетон, стомана или дърво, свързва отлично различните нива. 

12. Малък кът за сядане

Всъщност няма значение колко малка е нашата тераса - основното нещо, ние намираме място за нашите места. В нашия пример този двор също е клекнал между високите сгради. Екранът обаче беше елегантно облицован и интегриран както с тераса, така и с морава. Вижда се и визуален акцент. 

13. Засаждане на стени

Ако трябва да се справим с много високи външни стени, можем да украсим тези райони хубаво с някои летящи растения или тесни дървета. Единственото условие: в двора трябва да падне толкова светлина, че растенията да намерят основни условия за растеж. 

14. Средиземноморска атмосфера

В крайна сметка искаме да го оставим малко по-цветно отново. Жълтите акценти в бяла мазилка, подчертани дървени ламели и малко филтрирани седалки правят тази тераса място, където бихме искали да вземем закуската си всяка сутрин.  

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: