9 тенденции за банята през 2018 година

Тенденциите в банята през 2018 г. показват, че банята трябва да бъде изключително функционална, комфортна и в същото време устойчива. Досега банята често е трябвало да изпълни своята цел, изискванията към тази стая са се увеличили и не само трябва да са функционални, но и да ви канят да останете. Как това работи най-добре през 2018 г. е показано в нашия Ideabook.

1. вградени мебели

Съответните вградени шкафове гарантират, че всичко в банята може да тече - от водата до дизайна. Това решение на рафта, което е перфектно интегрирано в структурата на помещението, предлага достатъчно пространство за съхранение и в същото време създава последователност. С вградения си светлинен лъч, тези мебели допринасят и за осветлението в банята. 

2. Водоустойчив тапет

Впечатляващо е, че трудно можете да проектирате декорацията! Цялата стена беше обзаведена с тапет от мотиви и подчертава любовта към природата. Важно е тапетът да е подходящ за мокри помещения и дори няколко капки вода да не го повредят.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Остъклени тухли

Баните в ретро-шик също са обявени през 2018 година. Стъклокерамичните плочи, които се предлагат в най-различни цветове и покрития, които съчетават перфектно съвременните санитарни изделия, допринасят за модерен дизайн с ретро докосване.

4. Реколта мебели за банята

Тъй като бедрото като ретро дизайн са бани в ретро стил. За това допринасят в тази баня до мивката с видими тръби, цветовете на стените, дървената облицовка и съвпадащата декорация.

5. Ниши за обекти

Ако имате малко място в банята, ще бъдете доволни от това решение! Нишите също са в разгара си през 2018 г.! Те не само изглеждат стилни, но и създават място за съхранение, например в душ, където вече няма нужда от нестабилна душ кабина.

6. Мрамор

Мрамор никога не излиза от модата. Дали модерен баня или баня в класически стил - материалът се използва за подобни полици, но също така и за проектирането на подове или стени и може да бъде отличен, комбинирани с други материали като дърво или метал.

7. Водоспестяващи кранове

Устойчивостта все още е важен въпрос в банята. Най-добрият и лесен начин да направите това е чрез инсталирането на водоустойчиви кранове и душове, които имат важен принос за околната среда и въпреки това могат да бъдат шик и практически.

8. Банята става дневна

Кой в банята ще оцени уелнес и разсъдъчни моменти ще бъде развълнуван от тази баня. Тук душата се разваля благодарение на избора на подходящите материали и мебели за банята. Откроявайте в тази баня са малките детайли от месинг, съчетани с ретро плочки, самостоятелна вана и естествен дървен под.

9. Безшевен душ

Душове, които управляват без стъпка и са инсталирани на пода с пода, отдавна са на мода. Те се спират само от душове, които управляват без стави. Те създават особено вълнуващ, модерен дизайн и осигуряват хомогенна атмосфера в банята. Важно е да се хармонизират всички детайли и да се поддържат останалите санитарни предмети и мебели възможно най-минималистично и ясно.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 − = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: