Минимално обзаведен апартамент

Има много необичайни идеи за интериорен дизайн за малки апартаменти или стаи. Но в тази статия бихме искали да ви запознаем с един много специален апартамент, който впечатлява във всяка стая с интелигентен интериор. Млад мъж създаде тази концепция за собствения си апартамент в сътрудничество с IK Architects. И можем да заложим, че се чувствате вдъхновени и от това. Защото, ако погледнете следните снимки, ще разберете, че не само можете да спестите много пространство с идеите, дори можете да живеете комфортно. Така че, готови ли сте за нашата обиколка на очарователния мини-апартамент? 

3 в 1

Както мнозина от нас са свикнали от първия си дом или студентската стая, младият човек живее и спи в една стая. Разделянето на мебелите обаче беше направено толкова умело, че все пак преобладава абсолютната атмосфера. 

Така че леглото и дивана са обединени в специално изработена дървена конструкция. Леглото изглежда почти като легло с четири плака поради дървения балдахин и осигурява удобна зона за отстъпление. Тъй като матракът на дървената платформа не заема цялото пространство, има още достатъчно място за съхранение до зоната за спане - нощни шкафчета са различни. 

Спалнята е съседна на удължен кът за сядане. С много възглавници това е любимото място на гостите. Но дървената конструкция не само служи като възможност за спане и сядане, но също така предлага много място за съхранение. Защото под пейджстала е предвидено пространство за чекмеджета, в което могат да се съхраняват всички видове боклук.

Друга интересна особеност е дизайнът на стената: една стена е боядисана при прехода към тавана в деликатен, течащ тюркоаз и по този начин получава визуално малко повече дълбочина. 

Малко домашно кино

Гледайки в стаята от леглото, умният избор на пода хваща окото. Тъй като яркото подово покритие прави стаята по-просторна. В допълнение, естественото зърно и разнообразното оцветяване на дървото създават определена динамика.

Вярно е, че в стил, както е подходящо за всекидневната, тук не се отказваме от скрин. Модела се вписва перфектно със скандинавския дизайн на дивана и леглото. 

Една малка светлина на мини-апартамент се разкрива пред нас с оглед на горния край на прозореца. Това, което виждаме, е издърпване на платно. Също така на тавана има лампа - уютна вечер в собствената ви домашно кино, така че нищо не стои на пътя. Този тип телевизионно или филмово забавление е чудесна алтернатива, ако нямате място за по-голям телевизор или ако това ще развали концепцията за съоръжението. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Стилно работно място

Работното място е минималистично и практично едновременно. Настенната плоча служи като бюро, а еднакво простата дъска служи като рафт и рафт за декоративни предмети и книги.

В дизайна на стените беше решено в тази област за сиво. Докато се оплакваме от сивите дни през есента, сребрист сив тон може да бъде мотивиращ за нашите умове. За да се увеличи още повече движещата сила, буквите излъчват в неонов цвят Да, можете (на английски: Да, можете да го направите!) на стената. 

Голяма кухня за малък апартамент

Въпреки липсата на място, не е нужно да правите нищо в кухнята. Напротив, тук имаше дори място за заседание. Бялата фасада на кухнята хармонизира перфектно с дървото, което може да се намери както на пода, така и на стената. За да не се направят големите, бели фасади на кухнята твърде стерилни, те избраха задна стена на кухнята в топъл нюанс на жълто. Това обединява с дървото уютен чар в кухнята.

Оборудвайте малката баня със стил

Разбира се, банята е създадена така умело, че ще намерите всичко, от което имате нужда, на най-малката повърхност. За да се направи душ нито солидна, нито застояла, използвахме стъклени блокове за дизайна на душ-стената. Ярката и лека завеса за душ подобрява ветровития облик. Една малка детайлност причинява много в тази баня: Бойлерът е монтиран толкова високо, че не поема ненужно пространство. 

Ейгангсбърих

В края на нашето пътуване през мини-апартамент ние се вгледаме в коридора. Светлите стени правят малката площ да изглежда особено просторна. Използва се и класически трик: благодарение на техните отражения, огледалата гарантират, че пространството се възприема като по-голямо, отколкото в действителност. Освен това, препоръчително е да поставите привличащи вниманието си в малки стаи с аксесоари, като например в този случай килима, и така насочите вниманието на зрителя.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 + = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: