9 готини идеи за несравнима кухня

Спрете папулата! Творчески, необичайни кухни са в! Кухни, които разкриват нещо за собственика, който впечатлява със своята кураж да цвят или оригинални детайли. Ние сме съставили за Вас 9 примера, които показват колко лесно е да персонализирате кухнята си. От цветови идеи за кухненски фронтове, до изключителни плочки, до обичайните кухненски стени - сега е ваш ред, за да придадете на кухнята ви нов облик.

Първата вила отговаря на метрото

На пръв поглед деликатното ментово зелено ясно показва очарованието на тази кухня. Само когато погледнем втори път, става ясно коя роля играе кухненската стена: те са проектирани с така наречените метро плочки, създавайки вълнуващ контраст между прекрасния стил на къщата и прохладния вид на метрото.

2-ра кухня в модерен ретро стил

Вярно с мотото Да не се разлива, но помнете Разбира се, можете да направите всички фасади на кухнята в ярък цвят. Благодарение на интелигентната цветна комбинация от черно и жълто и алуминиевите дръжки, всичко изглежда не преувеличено, а по-скоро запазва класически ретро докосване.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Мека зелена маслина

Разбира се, дизайнът на кухнята е особено хармоничен, ако създавате всичко в един и същи цвят. Колко стилно може да изглежда това, доказва този вариант: Кухненските фронтове са сами по себе си доста безкраен класически, маслиновото зелено ги прави обаче осезаема. Благодарение на популярната технология TIP-ON, дръжки или ленти не се намесват в дизайна на хлъзгавите фронтове.

4. Колоритен стил в страната

Нека да започнем с вкусно цветно освежаване на кухнята. С богато, тъмно синьо не може да се обърка! Цветът дори има успокояващ ефект върху съзнанието ни, което го прави идеален за кухня, която също е гореща. Въпреки това, препоръчително е да добавите достатъчно ярки нюанси, така че силният цвят да не е прекалено потискащ за стаята.

5. привлекателен дизайн на стените

Ярко жълто-оранжевият отговаря блестящ бляскав кафяв - ако това не е гаранция за успех за фантазия кухня! Вие дори не знаете на кое място първо трябва да обърнете внимание в тази кухня. Особено ефективно е проектирането на брояча и стените, които по друг начин са по-скоро пренебрегвани. Тук можете да намерите още по-креативни идеи за стените.

6. Индиректно осветление

Който иска да превърне кухнята си в необикновена окото, може да използва и непряка, най-добре оцветена светлина. Нашите експерти от Стъкло дизайн Шенк показват колко впечатляващо може да изглежда това в тази кухня. Не само кухненският остров е снабден със зелено, индиректно осветление, но и хладилник. Друго предимство в допълнение към акцента цвят: парчета мебели да получите от умен осветление плаващ характер.

7. Перфектната смес

В тази картина виждаме колко елегантно можете да украсите кухнята си дори с индивидуални цветови акценти. Ето цветовете зелени, жълти и оранжеви в различни елементи, които създават разнообразие в цялата стая, но той не изглежда твърде неспокоен. Особено умен: зелената лента, която се поставя по тавана с петна.

8. Цветна кухненска стена

Един от най-лесните начини да придадете на кухнята си фантастичен вид е да проектирате стената на кухнята. Тук можете да освободите пара, творчески и да придадете разнообразие от материали, цветове и мотиви. В този случай те решиха в полза на розовата кухня, която е водоотблъскваща и отблъскваща мръсотията поради специалното й покритие. Характеристики, които трябва да имате предвид.

Обърнете внимание на другите ни идеи за луксозна кухненска стена.

9. Кухня, изработена за измерване

Кухня, пълна с криви, фантастичен работен плот, покрит с оптимистичен цвят - това не е това, което ще намерите в мебелния магазин зад ъгъла. Ако ви харесва такъв уникален модел, трябва директно да наемете кухненски плановик, за да изградите своя собствена кухня - творчеството не знае граници.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 − 67 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: