6 брилянтни идеи за поставяне на велосипед в апартамента!

Нямате мазе или гараж, където да паркирате мотора си? А вие просто не можете да си позволите да паркирате велосипеда си на улицата през зимата? В Германия има около 73 милиона велосипеда, а 80% от германците срещат всяка зима същия въпрос като вас. 

Разбира се, ако не можете да намерите място за мотора си в сутерена или в гаража или пред къщата, може би е добра идея да паркирате доброто парче във вашия дом.

И едно нещо е сигурно: Във всеки малък апартамент ще намерите място за вашия велосипед - и често това автоматично ще стане абсолютен акцент в дома ви. Ако предпочитате да правите без мотор през зимата поради черен лед и влажност и искате да го приютите до пролетните месеци, трябва да продължите да четете.

Защото сме събрали шест фантастични идеи за вас в тази книга от идеи, за да поставите велосипед стилно, креативно и понякога доста очебийно в апартамента. Хоризонтална, вертикална или като дизайнерска стена? Представяме ви различните възможности, да вървим!

1. Под стълбите

Вашият двустаен апартамент вече има много повече да предложи, отколкото някога сте мечтали! Тъй като пространството под стълбите е просто идеалното място за подреждане на велосипед. Какво, не вярваш? След това разгледайте по-отблизо снимката по-горе. 

Тук жителите умело придават няколко куки на откритото стълбище - идеалното сцепление на мотора. Така че вие ​​добре се възползвате от пространството под стълбите и също така създавате изключителен окото в апартамента си. И това е само една от многото идеи за декориране на стълбище по оригинален начин.

2. Като декорация на стена

Мотоциклетът може също така да се превърне в стилен деко елемент през зимата. Ако вашият интериорен дизайн е модерен и небрежен, той се вписва велосипед страхотно като декорация на стената в цялостната картина.

На снимката голяма площ от бяла стена беше използвана за паркиране на мотор много креативно в средата. Рамкова картина със зелени цветни цветове се слива с белия велосипед, което го прави истинско произведение на изкуството в четирите стени. Но мотоциклетът може също така да се слее с напълно различни елементи в дома и да се превърне в практическо правило за стена, например, на което се съхраняват ключовете или книгите. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. В хоризонталата

Едно нещо е ясно: велосипедите отдавна са се развили от утилитарни обекти в популярни колекционерски предмети и разбира се, пътят към художествения обект не е далеч. Много дизайнери и интериорни дизайнери искат да се погрижат за оптималното настаняване на велосипедите в четирите стени и особено на багажните стелажи, които са абсолютно нарастващи.

Ако мотоциклетът не заема пространство през зимата и дори е интегриран в апартамента като истински декоративен предмет или под формата на багажник за колела, няма нищо лошо в това да оставите велосипеда да остане в апартамента за по-дълъг период от време. 

В просторния вход на снимката по-горе, моторът е прикрепен към два държача в хоризонтално положение - размерът на стаята е особено добър за състезателния велосипед. Ние откриваме, че моторът се справя толкова добре в този апартамент, че би било прекалено хубаво да го използва отново през пролетните месеци ...

4. Във вертикала

Стените във вашия апартамент не дават толкова много място? И не можете ли да вземете мотора навсякъде по хоризонтала? Няма проблем, след това опитайте вертикално! Отново има специални куки, с които можете да фиксирате колелото си умело на стената.

В примера на всекидневната на снимката по-горе няма много място и така, че моторът не е на път, той е прикрепен към скоби за стена. За останалата част, ние сме развълнувани от общата атмосфера в тази всекидневна. В допълнение към подаръка зелено фотьойл, велосипедът, лошата глава и 3D оригами са украсени с истински акценти, които донасят живота на щанда. 

5. Като трофей

"Като дете имах сън - исках да притежавам своя велосипед. Когато стигнах под наем, сигурно съм бил най-щастливото момче в Ливърпул, може би в света. Живеех за този велосипед. Повечето деца напуснаха велосипеда си в задния двор през нощта. Не аз. Аз настоявах да взема моята през първата нощ."- Джон Ленън

Вашият велосипед е вашият живот и в същото време най-добрият ви приятел? Чувствате ли се по същия начин като Джон Ленън? След това, разбира се, заслужава специално място във вашия апартамент! Какво ще кажете за това, че окачвате двуколесните коли като истински трофей във вашия дом?

На снимката по-горе са използвани специални монтиращи колела, които поставят велосипеда перфектно на сцената. Металната глава на червения бик веднага се откроява и привлича вниманието на всички. Привличащи вниманието и цветни мотори са черешката върху тортата, когато поставите велосипеда си в дома. Помислете внимателно за точното място, където да се мотае - ако диванът ви прилегне към дълга, ясна стена, правейки велосипед за това също страхотно. Тук моторът може да виси зрелище над действието и да осигури непринудена атмосфера в хола.

6. Зад стъклото

Разбира се, ще бъде абсолютно грандиозно, ако имате стъклен проход или дори стъклена стена във вашия апартамент. Често съвременните комбинации от стъкло-метал и консерваториите, които надстройват апартаментите без мотор, са абсолютно абсолютно необходими.

Ако използвате стъклената стена като витрина за цялата си гордост - мотоциклета - наистина сте намерили най-блестящия начин да стигнете до стила на мотора в апартамента. В апартамент с много високи стени можете дори да окачите мотора на височина на главата - това спестява още повече пространство и велосипедът получава мястото на честта във вашия апартамент.

Но с всички тези идеи трябва спешно да обърнете внимание на едно нещо: скобите трябва да бъдат здраво закрепени добре или дори осигурени от разпръснат хоросан, така че мотоциклетът ви ще бъде безопасен през зимата на място!

Как харесвате нашите шест идеи? Вие сте фенове на мотора в апартамента? Или все още се колебаете? След това водонепроницаемите защитни покрития могат да бъдат добра алтернатива. Здравите велосипедни гаражи могат да бъдат паркирани точно пред къщата ви и да осигуряват защита на мотора през зимата. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 61 = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: