Малка полу-самостоятелна къща получава зашеметяваща култивация

С класическия си изглед отпред, не е изненадващо, че тази къща не е задължително да има доверие да има фантастични изненади вътре или на гърба. Но грижи, напълно погрешно! Всъщност къщата е променена толкова драстично, че човек може да бъде изумен само от резултата! 

От прост семеен дом с три стаи и баня е луксозен дом с пет спални и три бани и мазе. Оригиналният гараж е запазен и превърнат в свободностояща мотоциклена зона, като мазето е станало като фитнес зала и винарска изба. Нека разгледаме по-отблизо тази невероятна трансформация - кой знае, може би откривате толкова неизползван потенциал във вашия дом!

Ненатрапчива фасада

Нищо не е по-вълнуващо, отколкото драматични промени, които запазват оригиналното очарование на къщата и точно това намираме в нашите британски съседи в Лондон, където се намира днешният проект за ремоделиране. На пръв поглед трансформацията едва забележима. Екипът от експерти наоколо Пол Уигинс Архитекти беше много внимателен не само да изпълни желанията на клиента, но и да запази обикновената фасада. Това е предотвратило, че къщата се отличава твърде много от съществуващите сгради и засегнатите съседи. Този страстен и професионален подход беше идеален за създаване на необичайно допълнение. 

Скромен поглед отзад

Гледането на имота от задната страна ви дава усещане за това колко място всъщност притежава. Простото разширяване обаче не оставя никакви заключения относно новото разширение. 

Малката и сравнително проста консерватория беше разрушена, оставяйки достатъчно място за възможности за развитие. Важен момент, защото строителите са повече стаи, използваем сутерен и допълнителни бани желани. Как точно архитектите са изпълнили това желание и как сега изглежда къщата, ще научите в следващите снимки. Във всеки случай съществуващото пространство се използва перфектно. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Всичко, освен нормално

Ако е необходимо за толкова повече пространство, архитектите щяха лесно да изградят разширение с пълна височина към къщата, която се приспособява към оригиналния стил точно. Вместо това те решиха съвсем различен подход и решиха да използват съществуващото пространство в градината и под къщата. 

Резултатът е стилно разширение с много стъкло. На пръв поглед може да изглежда като съвременна зимна градина, но това е много повече от това. Дори и отвън може да се предположи, че има огромен размер и необичайна форма. Но чакайте да го видите отвътре!

Специално пространство

Ако погледнете вътрешността на къщата, става ясно, че гледката отвън не предлага такъв ултрамодерен интериор! Невероятно просторен, светъл и авангарден, стъкленият удължител се представя без да нарушава традиционния поглед отпред на къщата.

Луксозната кухня-трапезария носи нов живот на веднъж скучна и пуста веранда. Множеството стъкла прави стаята чудесно ярка, благородните материали осигуряват най-високия комфорт.

Нови перспективи в кухнята

Преди да се възхищаваме на кухнята, разгледаме по-отблизо невероятната остъкляване на култивацията. Не само страничните стени, но и големи части от тавана са проектирани в прозрачния материал. Ако погледнете сами, никога няма да си помислите, че това модерно разширение е свързано с двуетажна къща от 20-те години на 20-ти век.

Кухнята се държи лъскава и лъскава и излъчва минималистичен вид с бялото си оцветяване. Големият кухненски остров оформя целия район и все още оставя достатъчно свободно пространство, което прави стаята да изглежда по-голяма. 

Нещо различно

Не всяка къща има такава, но след като се чудеше на новото допълнение, не сме малко изненадани, че тази къща има такава. Жителите са имали товарен асансьор, инсталиран за превоз на тежки товари от един етаж на друг. Така че лесно можете да донесете любимите си мотоциклети в сутерена.

В мазето

Какво се интегрира в къща, която вече има всичко? Спортна зона и винарска изба, разбира се. Под жилищната част собственици на къщата могат да се насладят на добре оборудвана фитнес зала, да съхраняват велосипедите си и да покажат своите мотоциклети, когато не се използват.

Също толкова високо качество е винарската изба. Представете си атмосферата между свежите, бели стени, затъмнената светлина и многобройните благородни капки.

След тъмно

Ако стъкленото и експандиращо култивиране е изключително впечатляващо дори и при дневна светлина, ефектът от осветлението в тъмното е неговият пълен ефект. Местните хора очевидно харесват цветно и вместо това решават за стандартно жълто за пенливо розово и синьо. Толкова красиво осветено, стаята е идеална за партита и други случаи. Благодарение на голям телевизор, разширението е и идеалното домашно кино.

Изглед, което впечатлява

Дори отвън, стъкленото удължение изглежда добре в тъмното. Гениалната концепция за осветление носи необикновеното разширение на къщата до най-доброто си предимство. Нежното жълто в комбинация с динамичното синьо може да бъде изключителна, но гарантира привличането на очите, от което е трудно да се предотвратят очите му.

Друга чудесна култивация на дома можете да се чудите тук!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 + = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: