Всекидневна в ретро вид

Искате да настроите хола си комфортно и индивидуално? След това може да харесате нашето вдъхновение за визуалния облик. Супермодерни мебели не могат да бъдат намерени тук, но в идеалния случай всяка мебел носи със себе си собствена малка история. И ако това не е креслото на баба ти или дрешника за бълхи, чисто нова мебелировка може да излъчва реколта чар. Ще ви покажем как да направите стилен микс от стари и нови за вашия собствен ретро стил.

Vintage маса

И ето това е - първото парче мебели, за да разкажете една история: Античен куфар за пътуване се използва за проектиране на тази маса. Доброто парче дори има драскотини и следи от стикери. Благодарение на сгъващите се панти, кутията може да се отвори и осигурява скрито място за съхранение. За да направи всичко това маса, куфарът е заобиколен от кутия от бели MDF плоскости. Масивна стоманена рамка поддържа изключителната конструкция на масата Проектиране на нов формат на мебели.

Vintage килим

Този килим от Плосък - форма и стил Въпреки че е нов продукт, той се вписва перфектно с изгледа си в стаята в ретро-стил. Дизайнът е вдъхновен от увеличена екранна снимка на програмите за редактиране на изображения. Чрез специална техника на печат, пикселите формират от
Разстояние до обща картина заедно. Това създава повърхностно леко избледняване, което идеално се вписва в идеята за реколта.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Диван с кадифе

Също така този диван принадлежи към новите версии, които се вписват перфектно в ретроспективния облик. Кадифеното зелено на корицата припомня миналото и преди всичко уютното време с баба или родителите. И тук не трябва да липсва комфорт: дивана от Matz мебели предлага щедра и мека седалка, възглавничките са включени.

Upcycling

Търсите ли гарантирана уникална украса за вашата всекидневна в ретро стил? Тогава сте с възглавничка beag точно така, защото тук декорациите и аксесоарите са ръчно изработени. Това гарантира едно уникално парче във всеки случай. 

Тази стара, полупрозрачна стъклена бутилка беше снабдена, например, с носталгичен мотив и украсена съответно: цветовете злато и сребро
Майка на перлени скъпоценни камъни и блестящи ленти правят игривият рекорд перфектен.

Реколта осветление

Прекрасно и популярно през годините - един полилей определено е част от осветлението в реколта стая. Този модел на Delife убеден в черно, капково оформено акрилно стъкло, което висеше в буйни количества от полилея с пет оръдия. Тази лампа ще даде на цялата стая блестящ ретров нюх.

Оформяне на мебели

С простички трикове можете дори да се насладите на модерни мебели в ретро вид. Тези мебелни дръжки на Shabbyflair може да бъде в гардероби & Co. придават и излъчват съвсем нов външен вид. Предната част на маската е украсена с красиви мотиви, докато маншетът се характеризира с филигран модел и леки следи от ръжда.

Украсете с сувенири

За да се обзаведете в дневна стил, не е задължително да отидете на бълха пазар или до най-близкия магазин за мебели. Понякога щастието е по-близо, отколкото си мислите - и това също е вярно в този случай: Струва си да попитате баби и дядовци или приятели, ако все още имат аксесоари или декорации от последните десетилетия. Подобно на блогъра на Мис Ред Фокс доказва, че дори старите фотоапарати и аксесоари могат да бъдат творческа декорация.

Още повече вдъхновение за този специален стил на живот можете да намерите тук: Носталгични идеи за обзавеждане.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: