Сондажи за бетон, които не само разкрасяват вашата градина

Бетонът е абсолютно модерен. Сигурен съм, че вече сте забелязали това. Едната или другата вероятно е се запитала защо се прави вълна около този строителен материал. Отговорът може да бъде толкова прост, колкото самия строителен материал, защото бетонът е не само стилен, но и изключително универсален. 

Бетонът не е същият като бетон. Както толкова често в живота, това зависи и от сместа тук. Съществуват разнообразни състави, чрез които свойствата на бетона могат да бъдат адаптирани към конкретната му употреба. Съществуват дори различни видове бетон от лек до тежък бетон върху влакна до изложен бетон до стоманобетон. Бетонът не винаги трябва да е сив или бял. Чрез цветни пигменти, строителният материал може да бъде оцветен и по този начин индивидуално проектиран. По-долу ще ви покажем конкретни плантатори, които не само разкрасяват вашата градина, но предлагат и много други опции, които бихте искали да приложите веднага. Забелязвате, че сме абсолютно развълнувани и признаем, че обичаме бетон! 

алтернатива

При конструкцията на блока, контейнера за бетон от AE търговия онлайн състояща Изработен от фибростъкло, който умело се представя в конкретен вид. По този начин това е истинска алтернатива на направения от истински бетон плантатор, който едва ли е управляем за мнозина поради масивността им. Така че, ако не искате да се откажете от конкретния външен вид, можете да разчитате на тези кофи с атрактивен външен вид и леко тегло с постоянна стабилност. Особено в комбинация с модерен интериорен дизайн или дизайн, те изглеждат изключително стилни. 

изработени

Бетонните мебели за битова употреба също произвеждат младата компания Младите и сивите. Основният Betonmanufaktur на Монхенгладбах проектира обекти, които подобряват всяка стая с индивидуална атмосфера. Ръчно изработени и изработени от регионални материали, произвеждат висококачествени мебели като бетонни маси, бетонни пейки и бетонови умивалници с уникален характер. Но това не е всичко. Дори принадлежности за дома, като например бетонни сеялки като тези, са част от техния обхват. Изработен от твърд бетон и снабден с плъзгащи се плъзгачи, устройството може лесно да се промени. В комбинация с затворени бетонни квадратчета, които могат да се използват като складова площ или място за сядане, бетонните кофи са особено ефективни. Но дори и да стоят сами, те са привлекателни. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Автентичен дизайн

Бетонови растителни вани също са много подходящи за декоративно ограничаване на градината или вътрешния двор. Особено в продълговата форма, като тук моно Mind. Тяхната устойчивост и издръжливост ги прави популярни сред ценителите. В допълнение към тези благоприятни свойства, бетонните сеялки също имат резултат с хомогенно, сатенено покритие и автентичен дизайн. Така че е убедено, че конкретните плантатори с престижен характер се радват на голяма популярност.

Градина лукс

Легнете, отпуснете се и се насладете на слънцето - тази градина с тераса ви кани. Районът е умишлено дискретен, но е проектиран с много високо качество. За тази цел бяха използвани по-големи бетонни сеялки fleur ami GmbH използвани, които са били засадени с трева или боклук. Съставът и видът на засаждането, от една страна, осигуряват неприкосновеност на личния живот, от друга страна, за свободно разпространение. Хармонична комбинация, която създава класически елегантен дизайн в цялостния си вид. 

Измамно реално

при Plantershop Също така има бетонни контейнери за вътрешен и външен дизайн. Е, почти, защото кофите не са направени от циментова смес, а са изработени от пластмаса с реалистичен вид бетон или пясъчник. Измамно реално, най-вероятно ще се задържите само, ако всъщност докоснете кофата и осъзнаете, че те са много по-лесни от засадените бетонни плантатори. Съдовете с конкретен вид също се справят много добре тук на балкона. Заедно с дървените мебели, те са особено красиви. 

Конструкция на бетона в малък мащаб

Не само на балкона, дори на масата, бетонните сеялки се справят добре, а кофата вероятно е малко преувеличена тук. От компанията Betoniu GmbH, което означава красив живот с бетон, идва от този прост плантатор. Тя служи като контейнер за билки, което оправдава своето място на масата за хранене и чрез своя намален дизайн е много добра фигура. Дори и в кафенетата и защо не в офиса, такъв конкретен дизайн в малък мащаб е истински очите-улов и натрупва украса и атмосфера със стил. 

Уютна атмосфера

Този конкретен плантатор на GartenXXL не е просто плавателен съд, който може да бъде засаден. Неговата специална форма със средно деколте също предлага възможност за поставяне на светлосиньо. Кофата за бетон е особено подходяща за декоративни цели в градината или в терасата и е особено полезна вечер, за да се осигури предимство, когато това осигурява уютно настроение. С над 100-годишен опит онлайн пазарът на градинарство е готов за вас с по-качествени продукти. 

Специална форма

Ако търсите необичайни и особено цветни сеялки, вие сте гарантирани да пазарувате в онлайн магазина Planters Direct намери. Тъй като това предлага голям асортимент от плавателни съдове като тези засаждачи в конкретен вид. Под името вила Тези съдове впечатляват със своите ясни линии и затъмняващ силует. В бяло или сиво, те се предлагат и в различни размери. Подходящо засадени с кактуси, те също така напръскват южното усещане. 

Ще ви покажем как можете да използвате конкретни вътрешни и външни помещения в голям мащаб.

Стилно подреждане

Бетонните сеялки не са предназначени изключително за външната площ, доказват тези декоративни сеялки Леля Ефрем, чието мото е: Всеки трябва да има красиви неща около тях! Ние също така мислим. Изработени на ръка, те дават на интериора определено нещо. Цветовите отклонения и неравности са материални характеристики и правят всеки обект несъмнен. В него сукулентите и кактусите са особено ефективни. В допълнение към сеялки, свещрите са изработени от бетон и меден цвят. Благодарение на простата основна форма съдовете могат да се сглобяват оптимално в групи.

Таен фаворит

Тъй като ни харесва толкова много, не сме се озовали, за да ви дадем тази идея за дизайн Леля Ефрем да се покаже. Простата основна форма с асиметрично разположена дупка за засаждане показва, че бетонните сеялки също имат голям ефект сами по себе си. Индивидуално поставени и поставени само на оранжево списание с черно-бяла снимка, можете да осигурите това с минимални усилия за голямо кино във вашите помещения.

Леко различната кофа

Разбира се, това не е конкретен конкретен плантатор, но нека го считаме за оригинален вариант на това. Тъй като останал табуретка дизайнер Клеменс Шилинджър убедете се просто. За да стигнете до крайния продукт, дървените колчета се фиксират в проста строителна кофа с винтови скоби, излят бетон в кофата и след няколко часа табуретката е завършена. Твърде лошо за заседание, това може да се превърне в декоративен домашен аксесоар. Цветните саксии на него вършат особено добре.  

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 39 = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: