Преди-след: Свеж вятър за стар апартамент

Днес ще ви отведем на обиколка на апартамент, който трябва да бъде продаден, но най-добрите им времена за дълго време
имаше зад и така не намери купувач. Докато собствениците не се съгласят
решиха да посетят нашите експерти в дома Boite Maison влез в лодката. те
дадоха на апартамента по-свежо, по-модерно лице и го отвориха
По този начин много потенциални купувачи вкусно. Тук идва
впечатляващо преди и след сравнението.

Всекидневна преди

Всекидневната изглеждаше много тъмна и стръмна, въпреки великолепните си прозорци и обширното рязане. Подът и радиаторите, с остарелият им вид, не ви накараха веднага да се влюбите в тази стая.

Всекидневна след това

Днес дневната е почти непознаваема - въпреки че нямаше промяна в пода или отоплението. Най-важните мерки на нашите експерти обаче бяха свежият слой боя в ярко бяло и модерно сиво, както и някои стилни и уютни мебели и съвпадащи аксесоари - и вече холът изглежда много по-привлекателен и приятелски от преди.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Коридор преди

Освен това коридорът преди това беше непривлекателен - тъмен тръбен коридор, който не даваше никакво указание как да го приготвим добре.

Коридор след

Нашите експерти направиха чудеса в трудно изсечения коридор. Фокусът отново беше върху свежа боя за стени, както и модерни мебели и аксесоари. Особено впечатляващо е атмосферното осветление, което осигурява комфорт.

Трапезария преди

Трапезарията се съединява безпроблемно с хола, като осигурява достатъчно пространство, изглежда малко вдъхновяващо, когато е празно.

След вечеря

Професионалните домашни специалисти приспособиха трапезарията към стила на хола, използвайки светли, неутрални цветове, модерни мебели и изискани аксесоари, за да направят пространството уютно уютно и приятелско.

Кухня преди

Кухнята беше истински проблем на апартамента: Малък и тесен и напълно остарял и застоял, едва говореше на всеки, който рискуваше да погледне.

Кухня след

Без много усилия нашите експерти направиха кухнята на Schandfleck привлекателна зона за готвене, показвайки на заинтересованите какво е възможно тук. Мръсната жълта стена отстъпваше на лъчезарно бяло и радиаторът също получи нов боя, което направи стаята да изглежда много по-ярка и по-щедра.

Баня преди

Старомодната баня също не беше нищо друго освен празник за очите. Тук просто искахте да излезете оттам възможно най-бързо ...

Баня след това

Ремонтът на банята вероятно няма да бъде пощаден от купувачите на апартамента, но след намесата на нашите експерти, за да получите най-малко една представа за потенциала в стаята сън.

Спалня преди

Най-накрая се вглеждаме в спалнята, която се представяше в предишното състояние празно и нежелателно. Стените имаха нужда от нов слой боя и по някакъв начин трябваше да се отклониш от непривлекателната настилка ...

Спалня след

С новия слой боя, елегантни мебели и хубави аксесоари, голата, мръсна стая се превърна в уютна и уютна спалня, която ви кани да се почувствате добре.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: