10 badeværelser med bruser, der får dig til at glemme et badekar glat

Mange badeværelser i moderne alder kan uden badekar. Fordi det er så smukt som hun er: Hun tager bare meget plads i små badeværelser og tager mere og mere efter ryggen en underordnet prioritet. Derfor vil vi i vores nuværende artikel kun beskæftige sig med brusebad, der fordyber værelser i uendeligt cool design. Ikke kun fliser og brusekabiner giver værelserne et spektakulært kulisseri, brusebadarmaturerne kommer også i smarte design og forme hele badeværelset. Vi ser på 10 eksempler på, hvad det betyder for din egen byggeplanlægning at integrere brusere og hvilke designs der kan skabes med brusebad. 

1. Luftigt design med mosaik

Hvad et let og luftigt badeværelse. De smukke mosaikfliser og den transparente højkvalitets bruser med rund glasstyring
til det lyse venlige look i dette rum. På den anden side er hygiejneobjekter, håndklædestænger og radiatorer samt den klassiske hvide plasterede væg diskret bag den. 

2. brusebad med et strejf af japansk stil

Eksperterne i vores andet eksempel i dag er blevet inspireret af den smukke asiatiske stil. Den mørke sten, som vi finder i brusebad og håndvask, er en smuk kombination med træ og bambus, hvilket skaber et afslappet miljø for krop og sind.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Et badeværelse næsten som en stue

Jo mere badeværelse kommer ind i designernes øjne, jo flere nye designs forsøger at kombinere badeværelser med aspekter af stuer. Vi ser design, hvor badeværelset er direkte i soveværelset, andre arkitekter pakker
Omklædningsrum og badeværelse designet sammen. Og sommetider vil badeværelset
simpelthen designet med elementer i en stue - som i vores eksempel. Her kan du virkelig føle sig godt, ikke? Frakketæppet er bare fantastisk og hyggeligt!

4. Walk-in bruser i Welness look

Vores næste eksempel viser, hvor meget brusebad i dag kan konkurrere med klassiske badekar. Fordi i dette brusebad mangler wellness komponenter
slet ikke. Ikke kun de smukke fliser nedsænker rummet
en afslappet atmosfære. En yderligere farve terapi belysning og massage stråler danner en
absolut merværdi i dette rum.

5. Farvede accenter i brusebadet

Lyse farver og dekorative effekter er reelle styrker i moderne brusere. Mens fliser i badeværelset først var tilgængelige i reducerede farvepaletter, er de i dag endnu mere tiltrækkende med deres usædvanlige farver. I dette brusebad fanger bruser med røde fliser øjeblikket øjet.
Kombineret med et gennemsigtigt brusekabine, hvid keramik og fastholdt
Gulvfliser, bruser er midt i rummet, selvom de er
faktisk placeret i baggrunden.

6. Rustik stil

Lad os se på et andet eksempel, hvor eksperter har planlagt et brusebad, der er mere end usædvanligt. Bruserummet virker
i processen som en åben hytte med en lav væg, hvor du næsten er på jorden
kan indtaste. Kabinen selv har en respektabel størrelse, hvor også
meget store hus beboere vil finde masser af plads. Uvanligt er det store vindue direkte i brusekabinen. Sammen med store fliser i
Star design blander brusebadet vidunderligt ind i den rustikke chic.

7. Bruser som en stjerne i rummet

Med denne brusekabine er det nødvendigt med en lille planlægningsevner på forhånd. For at brusebadet skal fungere glat, skal forsynings- og afløbsrør først lægges i midten af ​​rummet. Efter renoveringen kommer dette badeværelse i et minimalistisk design. 

8. Masculine badeværelse med en mystisk touch

Dette badeværelse har helt sikkert et strejf af maskulin touch. Mørke fliser i grå og brun tilføjer et hårdt tryk på badeværelset. I dette tilfælde er brusekabinen bag en stor glasvæg på bagsiden af ​​rummet, hvor den desuden er belyst. Da rummet ikke har noget vindue, blev der installeret et kraftigt ventilationssystem over kabinen. Så skimmel har ingen chance her. 

9. Enklere industri udseende

Dette lille, men fine badeværelse kommer i det klassiske industrielle look. En niche i rummet tjener som et brusebad, hvor en næsten usynlig glasdør er bygget. Hvide fliser i mursten udseende skabe den berømte cool industrielle stil. Sjovt: Et gammelt symaskinbord tjener som base for den moderne håndvask. 

10. Så ædle kan være et bad

To håndvaske, en absolut minimalistisk bruser med sort-hvid gardin og smukke mørke møbler skaber et varmt miljø med en særdeles elegant touch. Vi tænker: Et særdeles ædelt koncept, der ikke efterlader wellness ønsker. Her begynder beboerne helt sikkert godt ind i den nye dag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: