6 практически съвета за бани без прозорци

За мнозина баня без прозорец е абсолютният кошмар и критерият за изключване при търсенето на апартамент. Мислим, че трябва да го направите
Просто знайте какво правите от него. Вътрешната баня не е задължително
неизбежно тъмно, задушено и странено действие. И също мухъл и
Влагата не е шанс, когато става въпрос за дизайна на баня и ежедневието няколко прости съвети и трикове
последва. Ще ви покажем как да направите банята без прозорци истинска
Оазис за благополучие, който се отличава със светлина и въздух.

1. вентилационна система

Въпреки че показаната баня има малък прозорец, е инсталирана и вентилационна система, която е свързана към външната част чрез вал и по този начин освобождава въздуха от банята навън. Такива вентилатори за вана са важни в бани без прозорци, за да се предотврати маната и задушен, задушен въздух.

2. кърпа

Сушилните за кърпи са полезни съучастници в борбата срещу влагата в банята. Те сухи мокри кърпи много по-бързо и по-ефективно и също така осигуряват на помещението допълнителна топлина. Друг плюс: По този начин винаги имате пухкави топли кърпи след душ.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Вентилирайте по кръгъл път

Ако банята няма прозорци, важно е помещението да се проветрява с други помещения. Просто отворете всички врати и прозорци на помещението и по този начин насочете свеж въздух в банята.

4. топлина

Достатъчното отопление в баня без прозорци гарантира, че стените не се охлаждат и влагата не може да се утаи. По-високата стайна температура повишава комфорта в банята и помага в борбата срещу растежа на плесените. Според експертите идеалите са около 23 градуса по Целзий.

5. огледални трикове

Безжичните бани изглеждат визуално малки и мрачни. Този ефект може да бъде предотвратен чрез използване на големи огледала. С тях стаята изглежда много по-щедра и по-ярка.

6. осветление

Липсата на дневна светлина във вътрешната баня може да бъде компенсирана с правилното осветление. Като цяло човек не трябва да разчита на нито един, а на няколко различни източника на светлина, и да се увери, че изкуствената светлина не е прекалено ярка. Светлинните панели и вградените осветителни тела са идеални за подмяна на прозорците.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: