6 красиви идеи за интериорен дизайн за индустриален шик

Ако искате да настроите къщата или апартамента си в Industrial Chic, важно е да работите със съществуващите суровини. Суровините впечатляват със своята простота, необработена красота, интересни структури, цветове и форми. Бетонът, камъкът, дървото и металът са елементите, които се преработват основно в къщи. Те са чудесни за установяване и декориране на хола, спалнята, банята или кухнята Ви в индустриален стил. Особено в големите стаи и таваните с високи тавани и широки повърхности индустриалният стил е много добър и изглежда естетически, спретнат и модерен. Така че апартаментът не изглежда прекалено готино, важно е да експериментирате с топли цветове и материали. Възползвайте се от съществуващите суровини и техните свойства, за да придадете на дома си съвременен, но уютен промишлен шик и да бъдете вдъхновени от нашите експерти!

Покажете дървото си!

Необработеното дърво във всички негови различни зърна и градирането на цветовете е един от най-красивите дизайнерски елементи за вашите
Апартамент. Дървото е жива, диша и се движи и излъчва топлина
и почивка. Например, ако живеете в реставрирана селска къща,
стара плевня или стара сграда с дървени греди живее, използва ги
задължително като инструмент за проектиране. Дори стари дървени подови дъски излъчват
неустоим чар и осигурява перфектен комфорт.
Важно за дървото е грижата: восък или печат на вашите
Дървени елементи, предпазващи ги от прах, влага и мръсотия.
Също така, внимавайте при избора на почистващия материал, за да го направите
не е повреден. Вашият дървен лъч е твърде тъмен за вас? Няма проблем!
Пресушете го и го опечете прозрачно или в нюанс
ти харесваш най-доброто!

Тухлени стени за охлаждане

Тухлени стени, ако имате такива, не трябва да затъмнявате при никакви обстоятелства, не трябва да ги нарисувате. Те дават на вашето пространство много хладен, дизайнерски ориентиран външен вид, който не бива да давате. Пространството на снимката изглежда като съвременен дизайн офис в един от най-хип-големите градове в света, като Лондон или Ню Йорк. Тухлената стена е основата, дървената маса и кожените столове, старият шкаф и светлините допълват облика и ефекта. С тези материали и елементи можете да обзаведете всяка стая в модерен индустриален стил, без да бъде преохладена или безжизнена. Топлият цвят на тухла, дърво и мека кожа осигуряват достатъчен комфорт и уют.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Луксозно в сиво с бетон

Бетонът е сив, това е правилно. Но сивото не е скучен цвят, а бетонът не е грозен материал. Точно обратното: през последните години експертите са направили чудеса с бетон и бетон, проектирали изключително луксозни и висококачествени къщи и апартаменти с помощта на сива материя. Така че имате красиви бетонни стени с уникални модели и текстури, оставете ги свободни. За разлика от други материали, като например дърво, бетонът изглежда много елегантен и зеигест. Особено в минималистичните апартаменти бетонът е изключителен. Ако обзавеждате жилището си с меки килими, пухкави текстилни изделия и топла светлина, ще имате уют и комфорт, но в същото време елегантно елегантно в модерния индустриален стил.

Конструкции от метал

Металните скелета и другите носещи елементи са по-трудни за намиране, освен в старите фабрики. Но може би все още имате някакви метални елементи във вашия хол или я поставете, например, в перилата. На примера, представен тук, можете да видите много добре как могат да се появят съвременни и вълнуващи метални конструкции в помещения, обзаведени в индустриален стил. Стаята напомня на стар станция, а видът съчетава асоциации на пътуване, заминаване, носталгия. Без металните рамки стаята изглеждаше твърде голяма и изгубена. Металът му дава структура и я разделя на отделни области. Също така хубаво е комбинацията със стъкло - друг съвет, как можете да настроите своя апартамент в индустриален стил!

Тръби и тръби като декоративни елементи

Тръбите и тръбите са перфектни елементи при обзавеждането на жилищна площ в индустриален стил. За повечето, те са петно, което да скриете - моля, не! В индустриалния шик тези функционални елементи имат своето оправдание и допълват външния вид. Те са, да се каже, i-Tüpelchen, което прави Индустриалния Chic наистина автентичен. Разбира се, ако тръбите ви са стари, можете да ги замените с нови и да изберете модели, които да ви харесат. Медта е много модерна и работи много добре в комбинация с бетон, дърво, метал и стъкло.

Груби каменни стени за максимален ефект

Харизмата на една каменна стена е наистина уникална и не може да бъде произведена от друг материал. Имате ли такава каменна стена у дома? И ако не искате тя да бъде цялата стена, защото може да искате да разкъсате стените и да създадете по-големи пространства, може да използвате поне една част за определена цел. Колкото по-голяма е каменната стена, толкова по-ефективна е, както в примера на дневна, представена тук, в която има пълна стена плюс каменната стена. Тук особено се вижда колко чудесен камък и дърво заедно правят. Дори камината изглежда перфектно поетапно. Пожарът, като дърво и камък, е естествен елемент и превъзхожда в правилната среда.

Оставете се да бъдете вдъхновени от нашите експерти и други книги за идеи и да намерят начини да ви предоставим жизнено пространство в индустриален стил. Някои материали вече могат да присъстват във вашия дом, други могат да бъдат доведени до вашия дом под формата на мебели или деко елементи, за да се създаде идеален индустриален стил.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: