Използвайте наклона на покрива смислено

Наклонени тавани се губи пространство? Между другото! Ако знаете как, не можете да използвате само повърхността като място за съхранение, но визуално дайте на помещението индивидуално докосване. Ето пет вдъхновения, след което бихте искали никога повече да нямате апартамент без наклонени тавани! В допълнение, тя се вълнува в дъжд толкова романтично - както преди при къмпинг.

Къща в къщата

Тези покриви не само се превърнаха в особено хладна рафтова книжка, а дизайнът дори напомня на малка къща - с вградени дървени врати!

лъч на надежда

Точно това е: мястото, което никога не знаеш как да използваш! Сега, за един сигурен нисък, но много дълъг рафт за монтаж. Особено с непряко осветление прави много!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

кабинет Slant

За да интегрирате наклона на покрива в гардероба не е глупаво! В края на краищата имате вечерни рокли, които да виси ... Скъсаната страна може да се използва толкова чудесно за малко по-къси дрехи! Или обувки ... Или торбички ... Има нещо!

Window тайна

Всъщност е съвсем просто: С много светлина всеки апартамент изглежда по-красив. Най-добрият курс с естествена светлина. Ето защо, когато построявате къща, уверете се, че имате достатъчно прозорци! Защо не на стъпалото на покрива? И наистина ниво на пода. След това в случай на дъжд, но не забравяйте да ги затворите отново, моля!

Бели и уютни

Колко уютна е стая с наклонени покриви, доказва тази снимка! Когато стаята е напълно бяла, няма да се почувствате подгънати въпреки по-ниските тавани.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 58 = 63

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: