8 красиви тераси

Пролетта е в началните блокове и вече ни е дала слънчеви часове. Природата е на път да се превърне в буйна зеленина и ние също искаме да бъдем по-навън отново - било то с приятели в парка, разхождайки се по търговските улици или релаксирайки у дома на терасата. Говорейки за тераса - за да се насладите наистина на пробуждането, трябва да се обърне специално внимание на любящ дизайн. Независимо дали е уютно заседание, просто легло, малък басейн или билкова градина - вашите предпочитания не са лимити в дизайна. Въпреки това, ако нямате вдъхновение, следните картини могат да се появят. 

Просто идиличен

От дневната директно на терасата - това е лесно. Кремавият кът за сядане излъчва със слънцето и умело хармонизира със сребристо-сивите каменни плочки, които се адаптират перфектно към модерния дизайн и изискват комфорт. Стъклената парапета е напълно засадена, което осигурява естественост и природата става декоративна част. Освен това, това е чудесен начин да се отпуснете. 

Тераса с изглед

Уау, каква гледка! И това от частната тераса. Тя не изисква повече от удобен кът за сядане за общите обиколки и шезлонги за отпуснати часове. Но барбекюто не може да навреди и децата могат да се разхождат достатъчно - има достатъчно място и пред великолепната природа имате празнично настроение точно пред входната врата. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Отпуснете се разкошно

Независимо дали е голяма или малка, терасата винаги трябва да е да се отпуснете и да се отпуснете. Освен думата "рима", това наистина важи за тази външна площ, която със сигурност се брои за по-щедрият вариант. Има достатъчно пространство за уютно фоайе на дървената тераса, която води до кея. Тентата осигурява сянка и с изглед към езерото, душата е гарантирана успокояващо време. 

Средиземноморски усет

Южните държави просто имат чар. Можете също да получите този дом. Жълтеникавият камък на стената, както и дизайнът на пода отразяват слънчевата светлина и подчертават слънчевия и южния усет. Басейнът приближава Средиземно море малко по-близо и тъмно кафявото градинско обзавеждане от ратан ви кани да държите сиестата. 

Докосване на рустика

Дървото е естественост, уют и топлина. Това доказва и тази тераса. Дървени подови настилки, дървени градински мебели за трапезарията и бамбук като рамка за покрив създават външна площ, за да ви накарат да се почувствате добре наоколо. Малки дървета и саксийни растения допълват естествената атмосфера.   

Елегантен минимализъм

Тези, които предпочитат просто и управляемо, но не искат да правят без комфорт и модерен дизайн, най-добре се съветват със стила на минимализма. Чистите линии, строги форми и естествени тонове като бяло и бежово създават чудесно красива зона за релаксация и същевременно излъчват елегантност.  

Нямате тераса, а балкон? Над линка можете да намерите 7 идеи за стилистика. 

Чисто уют

Независимо дали сте на перилата или на дизайнерските столове с бистро, тук можете да решите свободно къде предпочитате да останете. Многобройните дървени елементи и щедрото засаждане създават естествен, елегантен вид. Освен това едва ли искате да напуснете терасата. Дори вечер може да бъде повече от поносимо, тъй като пламъците на електрическата камина осигуряват атмосфера. 

Индивидуално и изключително удобно

От тази тераса на покрива можете да се насладите и на страхотна гледка. С цел не само да се погледне природата в далечината, дори и моравата е включена в дизайна. Крачното и изключително удобно кресло XXL е чудесно окото и ви кара да се чувствате комфортно в него. Възглавничките допълват коефициента на уют. Нека денят изчезне, това е начина, по който работи!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 − = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: