Малко бунгало получава модерна култивация

Понякога семействата са изправени пред голямото решение: да се премести или разшири къщата? Собствениците на следното бунгало си зададоха този ключов въпрос. И накрая, те позволяват на професионалните експерти Джени McIntee архитекти убедете ги, че те показват колко лесно може да бъде разширяването и модернизирането на едно бунгало. Резултатът е едно прекрасно бунгало, което предлага много пространство и сега разполага с домашен офис в допълнение към всички важни стаи - какво повече бихте могли да поискате?

Обновяването

В проекта голяма част от земята за новите части на бунгалото е била изкопана и подготвена за нова част от дома. На снимката по-долу вече можете да видите първоначалната строителна работа на Джени McIntee архитекти бяха ръководени. Говорейки за живущите къщата експертни тежеше на плюсовете и минусите на реализация - все пак те са много по-намери повече ползи не само от финансова гледна точка, но и от организационна, които говориха за живота в добре познатия у дома. 

Те изготвиха подробен план за разширението с архитектите. За жителите е важно да интегрират нова област за работа в къщата. Това не само трябва да служи като убежище, но същевременно да изравнява цялата едноетажна сграда. И вие ще видите: това определено е постигнато!

Преди: Малко, чудесно бунгало

Гледната точка показва, че това е класическо бунгало за малкото семейство. На едно ниво спалня, всекидневна, кухня и баня са настанени. Задната врата води към уютната тераса, а градината граничи със съседните имоти. Като цяло, дом, с който може да бъдете доволен - ако пространството е достатъчно. Това обаче беше точно проблемът, пред който са изправени жителите на Сътън-о-море, така че решението за растеж и модернизация в крайна сметка беше толкова лесно. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Ремонтни работи в разгара си

Интересно е да бъдете част от проект за обновяване и да преживеете стъпка по стъпка как расте семейството на семейството. Тук вече можете да видите, че голяма част от култивацията е завършена. С много по-големи прозорци, отколкото в старата къща. В крайна сметка това е един от основните елементи на модерното строителство днес. 

След: Сън, който предлага много пространство за живот, работа и наслада

Гледката след преобразуването ни убеждава по цялата линия. Бунгалото предлага на семейството достатъчно пространство за ежедневието. Пристройката е свързана със старата къща чрез елегантен коридор, а градината има проста рамка в тази нова част. Тук беше от Джени McIntee архитекти се помещава иновативно проектираното проучване за семейството. Важно е да се създаде достъп и до градината и терасата тук. Ето защо тази част от сградата е оборудвана с големи фасади. 

Преместване или отглеждане? Ясно решение!

С този проект имаме нас Джени McIntee архитекти Беше показано, че може да бъде много полезно да се положат малко усилия за обновяване и да се направи без сложен ход и свикване на съвсем нова къща. Страхотен клас, едно бунгало, което определено вдъхновява!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 63 = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: