Складово пространство в банята

Банята е пространството, където понякога организацията на съдовете играе най-важната роля. Защото, когато трябва да отидете бързо сутрин, всяка минута, която прекарваме в търсене на суха кърпа или новата тръбичка за зъби, се брои. В идеалния случай всички ежедневни неща са непосредствено в нашата среда и ние спасяваме дръжки и стъпки. Но често се забъркваме, защото банята, разбира се, също е подредена и не изглежда претоварена. 

Създанията на нашите експерти могат да помогнат тук, защото съчетават красив дизайн и функционалност. Вдъхновете се от различните мебели за баня с място за съхранение.

база кабинет

В съвременните бани все повече намираме шкафове, които са монтирани под мивката. Те предлагат много предимства: Чекмеджетата на шкафовете обикновено са проектирани по-големи, така че в тях могат да се прибират много неща. За да се осигури по-голяма структура, отделенията могат да бъдат оборудвани с малки кутии или прегради.

Реколта в банята

Мивки, които не само предлагат достатъчно място за съхранение, но също така убеждават с индивидуален външен вид, носят много специално усещане за банята. Този модел, например, с комбинация от дърво и естествен камък, за да привлича вниманието, който оптимално се вписва в банята в средиземноморски или селски стил.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Мобилен шелф

Особено в големите бани, ние сме щастливи, ако можем да използваме пространството за съхранение малко по-гъвкаво. Така че тази количка на Designstudio special® да бъде полезно парче мебели на мивката, а ненатрапчиво в ъгъла или служи като рафт до банята. Складовото пространство на количката може да бъде проектирано с различни рафтове, чекмеджета и отделения.

Мивка, изработена от естествен камък

Тази умивалника, изработена от естествен камък, представлява един изключително икономичен вариант. Тесният дизайн идеално се вписва в ъгъла на ваната и дори предлага допълнително място за съхранение. Най-добре е да се помещават неща, от които не е необходимо да имате достъп всеки ден, като например пресни кърпи, сешоар или козметични консумативи.

Дървесина в банята

Дърво и естествен камък са сред най-популярните материали, когато става дума за декорация на банята. За да постигнете хармоничен ефект, препоръчително е да погледнете мебелите върху същия материал или подобен цвят. Въпреки това, ако съчетаете дърво и естествен камък един с друг, могат да се настроят вълнуващи акценти. 

Красивият дървен рафт също има предимството, че придава на помещението повече топлина и уют. Тревогите, че дървените мебели не са подходящи за банята, са неоснователни, тъй като материалът обикновено е достатъчно запечатан и за влажни зони трябва да се използват само висококачествени дървесни видове.

Вана със складово пространство

От много модели вани можете да получите неочаквано място за съхранение. По този начин подструктурата на някои вани може дори да бъде снабдена с рафтове или малки отделения. Шампоан, душ вана и С0. Не само те могат да бъдат красиво представени, но винаги са точно там, където всъщност се нуждаем от тях.

огледало кабинет

Огледалото е един от класиците, когато става дума за складово пространство в банята. Но ние можем уверено да кажем сбогом на картината на добрите стари пластмасови шкафове, защото съвременните огледални шкафове също убеждават с красив дизайн: елегантен, но елегантен е мотото. 

Твърде тясното пространство за съхранение в огледалните шкафове може да бъде идеално използвано за нещата, от които се нуждаем в нашата сутрешна и вечерна рутина. Ако на четката за зъби, дезодорант и парфюм може да се достигне с няколко прости стъпки, това ни спестява ценно време сутрин.

Модерен фармацевтичен кабинет

Големите, бели фармацевтични шкафове не отговарят на вашия вкус, но парчета като лекарства или козметика трябва да се съхраняват някъде? После можете да разчитате на фантастични продукти, като този бивш резервоар. С тази стилна мебелировка можете да извадите нещата от зрителното поле и да им осигурите разнообразни очи. 

Искате ли да дадете на банята още по-голямо удоволствие? След това бихте искали идеи за декорация за банята!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 − 25 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: