Cool идеи за декорация на градината, които правят градината перфектна

Градината се отличава преди всичко от засаждането й. Това могат да бъдат полезни и / или декоративни растения. Във всеки случай, те правят жива градина и това, което е: място, където да се насладите и да се отпуснете. Не на последно място, трябва да се обърне внимание на декоративния дизайн. Това не трябва да бъде много, защото и тук, по-малко е често повече. Независимо от това, не трябва да се пренебрегва напълно, малките декоративни аксесоари създават личност и наслаждават с очите ни. Предложенията и вдъхновенията, как да дадете на вашето лично място за благополучие последната лед върху тортата, ви дават следните снимки. Забавлявайте се! 

Декорация като ключ

Какво би излязла градината без декорацията? Точно само половината от тях са хубави. В допълнение към мебелите, които предлагат уютно място за релакс и за общи часове, това са предимно саксийни растения и засадени кутии, които правят тази градина навеса наистина уютна и привлекателна. Страхотен детайл е и стълбата, която може да се използва и за декоративни цели. 

Средиземноморски усет

Не само кът за сядане, изработен от тухли, е истински привличащ вниманието, но и стъпаловидното завършване на обслужването като екранна стена. Стълбищният дизайн служи на чудесно малки, красиво засадени глинени съдове. Износени прозорци на бивш ковач и изхвърлен велосипед са заледяване на тортата. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

За романтично-очарователен вид

За да се издигне омагьосана градина с магически чар, може да се използва върху платнени панели. Високият и плътен дърво, висящ над високо дърво, може да танцува в светъл и прозрачен плат в плиткия вятър. Романтичното усещане е гарантирано. 

Природата пленява

Декорите, изработени от дърво, се правят в градината, както и в самите дървета и растения. Таблото, прикрепено към въжетата, служи като люлка и, заедно със сервирането като масичка, прекрасна композиция. Независимо дали седнете сами или използвате повърхностите за декорация с цветни саксии, фенери или вази, зависи от вас.

Скулптура на очите

Не само терасата с удобен кът за сядане е хубаво да се разгледа, но и дървената издълбана скулптура. Това само по себе си е привлекателен за себе си и дава на градината нещо определено. За още по-голяма индивидуалност и учуден външен вид вие предлагате самостоятелно изработено парче. 

Релаксираща вода

Водата в градината винаги е добра идея. В допълнение към езерце или басейн, това също работи в по-малък мащаб, като например с градински фонтан. Във формата на сребърна топка, дизайнът и функцията са перфектно съчетани; релаксираща вълничка включена! 

Не бива да липсва хубаво осветление. Мoody идеи за модерно градинско осветление могат да бъдат намерени в нашата съвпадение Ideabook. 

Елегантна градинска украса

Приятно е да погледнете също така и така наречените керамични стеле. Съставени от различни индивидуални елементи, те са истински очен улов с цветната им боя. Плътни детайли или форми на животни допълват външния вид и представляват красива презентация във всяка градина. 

Оригинален дизайн

Всеки, който иска да направи много с малко и да се съсредоточи върху естетиката, е чудесно посъветван с кораби с писма. Отделните букви могат да се съберат на всяка дума. с ЦВЕТЯ За градината не е по-подходящо и се поставя на прозореца, това е фина, но изключително красива идея декорация. 

Функция и дизайн перфектно комбинирани

С птичи къщи не само правите нещо добро за животинския свят и предлагате на птиците място за гнездене. Ако се намирате толкова стилно, колкото тези гнездови кутии, направени от водоустойчив шперплат в минималистичен дизайн, вие имате изключително привлекателна декорация за вашата градина. 

Убедете се в писането

Моята малка билкова градина е само един от многото примери за това как можете да поставите декоративни акценти в градината дори и с етикет върху нея. Всеки знае къде да намери кухненските билки, а в градината има прекрасно докосване. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: