Декориране на всекидневната: 10 идеи за стилна атмосфера

Вашата дневна може да отнеме известно време на промяна и нова инерция? Тогава сте точно тук, защото имаме
Ви донесе много вдъхновение от нашите експерти. С тези идеи
можете да украсите хола и в нито един момент за свеж вятър
Направете четирите си стени - без да обновите напълно или
да купи мебелния магазин празен. Ние ви показваме, какъв голям ефект има това
може да има най-малките промени и как можете да украсите вашите идеи
най-ефективните.

1. Украсете хола с възглавници

Възглавниците са истинско чудо, когато става въпрос за по-удобно и удобно хол. Предлагат се в голямо разнообразие от цветове, материали, форми и размери, тези малки таланти за декорация ще задоволят всеки интериорен стил на дизайна и околната среда, които служат като весели цветя и приятен пластификатор. С възглавнички устройството получава ритъм свежест и в същото време топло докосване - и всичко това за нула време и без усилие. С нашите експерти от amirior Можете да създадете своя собствена възглавница с набор от над 500 материала и декорирайте хола си за нула време.

Вторият хол украсява с тапет

Ако искате да се възползвате максимално от вашето обзавеждане и дайте на четирите ви стени съвсем нов облик, тогава сте на точното място с красиви тапети. Нищо не променя стаята толкова ефективно и впечатляващо, колкото нова боя на стена. Дали някой решава за диви модели и интензивни цветове или по-скоро за по-фините варианти, остава напълно в личния вкус и индивидуалния Einrichtungsstil. Като цяло обаче трябва да включите съществуващите мебели и размерите на помещението в съображенията, за да получите наистина привлекателен резултат. Ако е необходимо, просто сложете стена с блестящ тапет в сцената.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Украсете хола с растения

Тя е толкова зелена в германските дневни. Не само страстни ботаници и цветя искат да украсят дома си с красиви растения. Не е чудно: малко природа у дома ви прави щастливи, носи живот в бараката, подобрява вътрешния климат и създава уютна и приятелска атмосфера. Зеленият ви палец е способен да се развие и се страхувате, че новият ви съквартирант бързо ще се превърне в изсъхнала купчина мизерия? След това трябва да украсите хола украсяват вашето растение мъдър. Нашите експерти от Pflanzenfreude.de препоръчваме здравата Юка, която подобрява всеки дом и е абсолютно издръжлива и издръжлива и ви прощава, дори когато забравите поливането.

4. Украсете хола с лампи

Не само лампите имат практическа функция, но и служат като елегантни декоративни предмети, които придават впечатление на оживление както в включен, така и в изключен режим и стилно украсяват хола. Нашият съвет: Няколко по-малки източници на светлина винаги създават по-атмосферична атмосфера от една светла таванна светлина. Също така изглежда стилно, когато разпространявате различни лампи, подови настилки и окачени лампи в стаята.

5. Украсете хола с килими

Ако искате да украсите хола си, не можете да пренебрегвате темата за килима, защото само много малко хора напълно се отказват от меко подово покритие. Килимите правят стаята да изглежда по-топла, по-удобна и по-удобна в мига на окото и като елемент на стил, допринася решително за индивидуалния ефект на стаята. Те се предлагат във всички размери, форми, цветове, материали и ценови диапазони, така че правилният модел да е гарантиран за всеки вкус. Независимо дали търсите глупаво око-улов или неутрален килим, който нежно подчертава съответния стил - с нашите експерти от Mischioff Има голям избор от различни модели.

6. Украсете хола с вази

Искате да украсите хола си и да не пропускате свежи цветя? После абсолютно се нуждаете от красиви вази, за да бъде перфектно нарязано нарязаните цветя на сцената Както при всички останали декоративни аксесоари, има и почти безкраен избор от различни модели в тази област. Какъв тип, форма, размер и материали, които решите, зависи от индивидуалния Ви вкус. Но имаме един съвет: вазите правят най-много в групата. Особено малки модели са най-впечатляващи, ако ги подреждате в малки групи - най-добре, между другото, в нечетни числа, така че три или пет.

7. Украсете хола с картинки

Какво би направила статията за хола декорирана без снимки, плакати и снимки на стената? Отново възможностите са неограничени. На снимката можете да видите много хубава вариация как ефективно да се снимате няколко снимки от един и същ стил. Картините са с различен размер, но всички са снабдени със същата рамка и след това са докарани до стената след хоризонталния ръб. Те са подравнени на въображаема централна линия и висят на равни интервали.

8. Украсете хола със свещи

Не само през есента и зимата, ние обичаме да украсяваме дома си с красиви свещи и съвпадащи свещи. Те създават атмосфера и правят всяка стая да изглежда по-топла и по-привлекателна. Стилно представени и снабдени със стилни щандове или държачи, свещите също са хубав окото-улавяне през деня и без да се запалват. Между другото, същото важи и за вази и други декоративни предмети: Подредени по групи, те правят най-впечатление.

9. Украсете хола с пердета

Завеси и завеси често се бори с репутацията на старомоден и непривлекателен. Днес обичате да имате големи прозорци гол, така че възможно най-много светлина да стигне вътре и да се наслаждавате на ненарушена гледка. Въпреки това, не всяка стая има грандиозен изглед, а онези, които не искат да гледат кутиите за боклук на ближния си в обяд или да наблюдават минувачите в салона, се нуждаят от известно уединение пред прозореца. Освен това завесите и завесите правят всяка стая по-удобна и ефективно подчертава стила на обзавеждането. С нашите експерти от Unland Има широка гама от различни тъкани, които украсяват хола ви, като същевременно ви предпазват от любопитни очи.

10. Украсете хола със стени татуировки

Искаш ли да украсиш хола си и да сложиш стена на сцената, без да използваш боя кофа и четка или жонглира тапети? След това трябва да се присъедините wandtattoo дома огледай. Имате страхотни, смешни и шикозни татуировки за стените си, които са инсталирани за нула време и носят свеж бриз в апартамента ви. От оживени лозунги до вълнуващи мотиви за почит към родния ви град, има всичко, което сърцето Ви желае.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 15 = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: