Преди-след: 70-те години на миналия век се превръща в модерна забележителност

Архитектите на 28 градусова архитектура наистина са се ориентирали в основната реконструкция на многофамилна къща. Имате вашия проект Къща 21 представени преди няколко седмици и сме абсолютно развълнувани - защото многоетажната къща в Крефелд е просторен семеен дом с чар. Ако сте толкова любопитни за тази къща в една от най-добрите райони на Крефелд, както сме, трябва да прочетете сега, защото цялата информация за преобразувания, модерен акцент е в тази книга с идеи!

С скок от 70-те години на миналия век

Архитектурната къща е построена първоначално през 1969 г. и е една от реалните забележителности в квартала. За съжаление, този статут се промени през годините и постепенно очарованието на бившия дом на мечтите в най-доброто местоположение на Крефелд изчезна. За щастие, архитектите на 28 градусова архитектура прие къщата проект и в преди и след доклада за трансформацията на Къща 21 нека участват.

Адаптиране към съвременните нужди

Поради проекта Къща 21 уютен еднофамилен дом трябва да бъде, първоначално беше промяната в цялостния план на етажа в дневния ред. Разбира се, не беше толкова трудно да се адаптира къщата на бившия архитект към нуждите на съвременните семейства. Ремонтни работи превърнаха бижуто на 70-те години в безплодна безлична сграда, чакайки своя връх след ремонта. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Фасада с ново лице

Новото лице на фамилната къща се реализира с помощта на изцяло нова фасада. Нов дизайн на фронтон и ярки нюанси помагат на сградата до ново великолепие и големи прозорци, включително просторна тераса, вдъхват нов живот в преустроения дом.

Отговарят на съвременните стандарти

Архитектът на 28 градусова архитектура Важно е също така да се възстанови къщата до съвременни стандарти. Разбира се, къща от 70-те години не може да се справи с модерните жилища. Ето защо цялата сграда е преустроена и сега тя се характеризира с най-новите енергийни стандарти, т.е. ниска консумация на енергия, висококачествена топлоизолация и освен това технологични акценти. 

Също толкова важно, разбира се, е преобразуването на интериорите, които бяха напълно преосмислени и подкупиха с деликатни цветове след преобразуването. Кухненският бокс изглежда почти футуристичен, наслаждава ни с галантен кухненски остров и маса за хранене, която е пряко свързана с работното пространство на кухнята. 

Холистичен дизайн

По време на преобразуването беше особено важно дизайнерите на интериора да реализират холистичен дизайн. По време на обиколката на преустроената къща веднага става очевидно, че в помещенията доминират меки цветове, модерно обзавеждане и умело определени светлинни точки.

Бихме искали да благодарим на експертите на 28 градусова архитектура за великите прозрения в този проект от Крефелд. Успешно преустройство, което показва, че правилните архитекти могат да измъкнат нещо от всяка къща и да я трансформират напълно!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 − = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: