Съхранение в спалнята: 10 практични идеи

Всички бихме искали да имаме повече място за съхранение в спалнята. Особено в малките стаи, често е трудно да се побере всичко
без хаос или половината стая с огромни шкафове
напълно наблюдава. Ние ви показваме десет начина, по които функцията, удобството
и стила вървят ръка за ръка.

1. Под матрака

Легло с допълнително място за съхранение под нагънатия матрак е идеалното обзавеждане за малки спални. Така че не се отделя нито един сантиметър от пространството и бързо се справяте бързо с всичко, което се съхранява в леглото.

2. Перфектно адаптирани

Много от тях се страхуват от големи шкафове в спалнята, защото бързо изглеждат твърде обемисти и правят стаята да изглежда по-малко по-малка. Тук виждаме умно решение, с което не трябва да се страхувате нито от едното, нито от другото: кабинета е просто построен около вратата и по този начин представлява умно продължение на стената. Оцветяването в същия тон като стените подчертава този ефект в допълнение ,

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Кабинет стена

Кабинните стени са задушени, отдавна остарели и твърде масивни? Между другото! Тази модерна версия показва как да съчетаете достатъчно пространство за съхранение с хладен дизайн.

4. плъзгащи

Високо на плъзгащи се врати! Не само, че умело пестят пространство, но и визуално се вписват в съвременните, вдъхновени от минимализма съоръжения, скриват хаоса на дрехите и други катастрофи с едно докосване. Особено умен: Тук бюрото става част от шкафа и изчезва, след като работата е доста лесно зад плъзгащата се врата.

5. Изискано легло

Loft легла са истински космически спестявания и особено в детската стая добре дошли. Тук виждаме двойна версия, в която има и гардероб и допълнително място за съхранение в стъпалата. Така че няма повече мъртво пространство и всеки квадратен сантиметър от пространството се използва оптимално.

6. Вграден

Гардеробите, произведени по мярка, са приветствани съучастници в борбата срещу затрупването и тесни пространства. Те осигуряват достатъчно място за съхранение, без да вземат нищо от плана на етажа, а също така да запълват смесени ъгли, неблагоприятни склонове и други ъгли, които иначе биха били неизползвани. Това наистина не е практично.

7. Mirror кабинет

С няколко хитри трикове можете да мажете малките спални визуално и да давате тежки шкафове малко лекота. Перфектното универсално оръжие за тази цел: щедри огледални врати, които правят стаята по-лека и по-екстензивна за нула време.

8. Мултифункционални решения за мебели

Кабинетът под леглото е класика, която все повече се използва в детските и младежките стаи. В комбинация с безкорпусни врати и чекмеджета, резултатът е безпроблемна, модерна и тиха цялостна картина.

кутия 9. легло

Няма вече място под леглото! С чекмеджета, чекмеджета и кош, сега използваме всеки инч и най-накрая имаме повече място за всички обувки.

10. Оптимално използване

Кошници и кутии дори по-прости от легловата кутия, която лесно може да се натисне под леглото и да осигури достатъчно място за съхранение на всякакви неща.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: