Впечатляващи балдахини за входа на къщата

Сенките пред входа на къщата имат не само практичната функция, че са срещу вятъра
и защита на времето. Освен това те са визуално реална печалба за
всяка фасада, защото те подчертават стила на архитектурата, допълват общата картина
хармонично и да даде на входа част, че нещо. разбира се
ако съответният балдахин отговаря на външния вид на цялата къща и
в същото време отговарят на предпочитанията на жителите. Имаме шест днес
донесли страхотни примери от нашите експерти.

1. Хармонично

Един балдахин никога не е сам, но винаги във връзка с архитектурата и другите дизайнерски елементи в района на входа на къщата. Ето защо той трябва задължително да бъде съчетана със цвят, форма и материали на фасада, входна врата, стълбище и важни аксесоари, като например осветление, пощенска кутия и номера на къщи. То е особено хармонично, ако се вмества и в съществуващата граница на парцела.

2. Модерен

Този супер модерен вариант незабавно хваща окото и приветства жителите и посетителите с вълнуваща структура. Тук плосък покрив клин прониква концепцията за сграда и предлага на улицата страна на къщата на верандата, която предлага изключителна оптика, защита от вятър и дъжд и перфектно се вписва в съвременната архитектура на изпращане на семейното жилище на. В допълнение, той фокусира вниманието върху ярко червено входната врата като хваща окото на фасадата.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Класически-селски Класически-рустик

Тук ние виждаме един класически веранда отпред като балдахин, която е украсена в същия стил рустик, както и останалата част на къщата, а не само действа като защита от атмосферни влияния и структуриране рамка, но също така представлява разширяване на хола и може да се използва като покрита тераса.

4. Пурстично

Този вариант на корона показва колко малко е необходимо за голям ефект. Простият навес от стъкло съчетава хармонично и незабележимо в модерна, пурист проведе архитектура и надеждни, но спокойно изпълнява своята функция, без да пречи визуално в умишлено занижени фасадата.

5. Интегриран

В съвременните къщи, които са построени в кубически външен вид и да се облегне на стила Баухаус, изградени навеси са особено популярни в структурата. В такива къщи архитектите искат да работят с изпъкнали части и изпъкналости, които са идеални за покриване на входа.

6. Играйте със светлина и сянка

Особено привлекателна картина, възниква вследствие на изрези, порязвания или гледки в сенника, които извикват една интересна игра на светлина и сянка от другата страна на входа и така привличат много по-сдържан и спокоен начин на окото. В нашите географски ширини можете да работите със стъкло, за да си осигурите затворен покрив.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 + = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: