12 елегантни плъзгащи врати, които ще ви вдъхновят

Декоративният гардероб в спалнята или дори в класическата лавица. Голяма част от това, което ни заобикаля в нашите четири стени, съчетава както естетиката, така и практическите ползи. Въпреки това, ако търсите декоративен елемент за вашия дом, който комбинира и двата вида и освен това ви осигурява изненадан вид, трябва да потърсите малко по-дълго. Един от тези изискани елементи е плъзгащата се врата. Създаден е за ефективно разделяне на две стаи, но по отношение на оптиката е много по-необичайно, отколкото някоя конвенционална врата може да бъде някога. Независимо дали за луксозното таванско помещение или малкия дом, плъзгащата се врата предлага невъобразими предимства и за двете. Присъединете се към нас и разгледайте 12 елегантни плъзгащи врати, които ще ви вдъхновят!

първи Висококачествено очила за малката стая

Като алтернатива на класическата врата, този пример показва плъзгаща се врата от най-благородната й страна. Тъмното дърво придава на помещението стойност и елегантност - Елементите от матирано стъкло също така гарантират, че естествената дневна светлина може да бъде разпределена ненарушена в стаята. Имайки предвид наличното малко пространство, плъзгащата се врата има ясни предимства пред конвенционалната врата. Страхотна идея от дизайнера на интериора!

втори Модерна плъзгаща се стъклена врата за таванския сън

Тази снимка струва хиляда думи. Но начинът, по който стъклената плъзгаща се врата разделя двете разкошни помещения един от друг, без да ги отделя напълно, спира дъха. Перфектно подходящ за умело подчертаване на рустиката атмосфера и на двете помещения - и на свой ред да допълни модерния усет. Благодарение на плъзгащата се стъклена врата двете помещения могат да се използват по различен начин. По такъв начин, че потребителите или жителите ги възприемат като една единица. Перфектното решение за тавански апартаменти или къщи с големи пространства.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

трета С очарованието на селските райони

В този пример за сладка къща, ние отново се запознаем с предимствата на плъзгащата се врата. Може да се каже и: Малките къщи, разбира се, се нуждаят от съответния филигран декор. Този път, обаче, като ограничен елемент, тя придава сложност и стил в коридора, който по друг начин е формално проектиран. Техният традиционен дизайн е прав за добавяне на определено нещо към коридора, визитната картичка на вашия дом.

4. Плъзгаща се стъклена врата като лична замяна на завеси

Разбира се, както при повечето стилистични елементи, стъклените плъзгащи врати могат да бъдат индивидуално адаптирани. Изгладени текстури и шарки върху матирано стъкло дават този пример в ретро вид, чист плюс в чар и характер. Освен това, това е чудесен пример за това как плъзгащата се врата може да замести не само класическата врата, но и дълга завеса по красив и творчески начин.

5-ти Чудесният минимализъм гарантира неприкосновеността на личния живот

Не само като увлекателен декоративен елемент, но и като скрит прибор, съвременната плъзгаща се врата знае как да ни убеди. В края на краищата не винаги трябва да има дизайн с висок контраст. Понякога фините детайли правят четирите стени истински дом. Този пример за минималистична плъзгаща се врата впечатлява със своята елегантна елегантност. Благодарение на бляскавото си покритие, тя е едновременно декорация и функционален елемент в същото време.

6-ти Вграденият килер зад плъзгащата се врата

Едно килерче вероятно е мечтата на всички нас, нали? Всеки, който го нарича свой, не го връща толкова бързо. Разбира се, такъв гардероб се нуждае от много пространство. Нерядко това е дори отделна стая. Плъзгащата се врата не само е чудесна за обединяване на гардероба със спалнята. Благодарение на пространството, запазено от плъзгащата се врата, гардеробът дори се превръща в напълно завършена гардеробна. Точно както в този пример. Привлекателен: Неутралният тон на дървото има успокояващо и модерно усещане и ви кара да искате повече.

7-ми Плъзгаща се врата с естествена светлина

Разбира се, не всяка врата има задачата да отдели една стая от другата. Плъзгащата се стъклена врата може да бъде добра среда, за да се разделят две области, без да се изключват един от друг. В този пример постигаме същия резултат, макар и с напълно различни средства. Ламелите на естествено лакираната дървесина изглеждат леки до почти игриви. В същото време разделя двете стаи, но без да прави пълно разделяне. Страхотно за кабината в скандинавски стил.

8-ми Вдъхновен от азиатски домашен декор

Плъзгащите се врати, изработени от проста дървена рамка, покрита с хартия, се наричат ​​шойджи врати. Тяхното голямо предимство е, че те разпределят леко инцидента в стаята, но същевременно осигуряват ясно разделение на стаята. Shoji врати са перфектната алтернатива за приятели от азиатски дизайн или тези, които искат да станат един. В този пример, плъзгащата се врата служи като въздушно отделение на хола и стая за медитация. Релаксация, гарантирана.

9-ти Полупрозрачната плъзгаща се врата за модерната кухня

В нашата кухня може да ви хареса нещо по-сърдечно - поне по отношение на миризмата. Ако, например, запържете лука в тигана или тортата бавно се издига във фурната. За любителите на модерния дизайн, които не могат да решат между функционалното отделяне на кухнята и трапезарията, както и отворената кухня: Защо не изберете полупрозрачна плъзгаща стъклена врата? Така кухнята е отделена, без да е отделена от останалата част от къщата. И всички миризми остават там, където принадлежат, около печката под аспиратора.

10-ти Вътрешния аптечен магазин в банята

Банята съчетава много практически изисквания. Тя трябва да бъде лесна за почистване и също така здрава. И, разбира се, модерно и просто страхотно да погледнете. Но също така и мястото за съхранение не би трябвало да липсва тук. Вдлъбнатият стенен шелф в ниша е идеален за плъзгащи се врати. Металната рамка на вратата се вписва перфектно в модерната оферта на тази баня, а матираният стъклен фронт почти артистично премества съдържанието на рафта. Рядко имаше вътрешна аптека, толкова красива, че да я гледаш.

11 Перфектното платно за вашите произведения на изкуството

Вече бяхме в състояние да се възхищаваме колко много стъклени плъзгащи врати са подходящи за осигуряване на техните собствени модели и текстури. В този пример, обаче, тази идея отново ще бъде върната напред от най-малко две стъпки. Благодарение на цветните елементи и специалния ецване, стъклената врата става идеалното платно за вашите произведения на изкуството. Творчески и индивидуални в същото време и вероятно един от най-изненадващите аспекти на дизайна на вратите.

12 Плъзгащата се врата е модерна стена

В последния ни пример отново се вгледаме в голяма всекидневна, която се възползва от плъзгащата се врата по един много специален начин в полза. Тази тристепенна плъзгаща се врата не само се превръща в перфектния делител на помещения, но благодарение на ненатрапващия завършек, той също има невероятно стилен декор на стените. Светлият огледален ефект в съчетание със съвременните материали прави абсолютното изживяване в тази стая. Особено подходящ за просторната всекидневна с таванско усещане.

Но не само в таванското помещение плъзгащата се врата има всички предимства. Както видяхме, главно малките стаи се възползват от плъзгащата се врата. И ако наистина искате да получите повече: 14 плъзгащи врати, с които мястото може да бъде оптимално оптимизирано. Трябва да погледнете!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − 57 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: