6 необичайни рафтове

В търсене на нов рафт, много хора остават в шведските култови мебели тояга междувременно, вероятно във всяка секунда
Немската всекидневна се намира. Причините са очевидни:
Regal Classic е евтин, лесен и лесен за всички
Настройте безпроблемно. Но наистина оригинал е едно такова решение
Разбира се, че не. Алън, които искат далеч от униформената униформа и овесена каша
предпочитат по-индивидуализиран вариант на книги и други вещи
Днес имаме шест луксозни рафта от нашите експерти
които плуват в потока и запазват това нещо.

Цветна и гъвкава

на флип конфети Рафт на флип дизайн е цветна и универсална система за рафтове. Квадратните елементи и пластмасовите панели могат да се променят по желание. Уникалният дизайн ви кани да създавате свои собствени модели и позволявате на потребителя да се отдаде на този продукт поотделно и да донесе много лично докосване в собствения си дом.

Играйте с гравитацията

притегляне от Lohr Дизайн на продуктите е изключително намалена мебел за съхранение, която не само е подходяща за рафтове, но и като странична маса. Състои се от четири сгънати листа, които са само сглобени. Конвенционалните монтажни части, като например винтове, скоби, дюбели или лепило, са нещо от миналото. притегляне не се нуждае от нищо друго освен да стои неподвижно. Дори книгите, следвайки гравитацията, се наведоха удобно в новия си дом.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

подвижен

За всички книжни червеи, които обичат да четат навсякъде, нашия експерт Хенрик Лау измисли перфектния шелф. BUVAURUM е не само рафт, но и книжна количка, която може да бъде оборудвана с тежки картини с картинки, списания, бележки или други подобни. С колела тя може да бъде преместена въпреки голямото тегло и предлага лесен достъп навсякъде, където искате съдържанието.

Наопаки

на Скритият шелф от Рон Кадушин има името си от английското име за Schriftauszeichnungsart в курсив, което е също толкова наклонено, колкото вертикалните елементи на рафтовете в тази фантазия мебел. Истинско окото във всеки дом, екстравагантен стил, умело съчетан с класически дизайн.

невидим

Винаги привличащ вниманието и обект, в който трябва да погледнете два пъти - невидимата библиотека от откъси Manufaktur. Книгите ви изглежда просто се придържат към стената сами. Стената на стената е лесна за монтаж и може да се подава само на стената, тъй като приставката не се вижда от никаква страна. Връзките на рафтовете са от стари книги и имат различни признаци за използване. По този начин всяка библиотека става ръчно изработена единична стока.

лентяй

Рафта НАГОРЕ И НАДОЛУ от Кармен Сталбаумер Дизайн Перфектен като закачалка за залата, защото има две сгъваеми релси. Практичната мебел, изработена от сгънат, прахообразен листов метал, се предлага в различни цветове и впечатлява със своя стилен и модерен дизайн.

Още по-необичайни идеи за шелф могат да бъдат намерени в нашите Cool Shelves Ideabook от немски дизайнери.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: