Практични и красиви: 8 блестящи идеи за вашата кухня

Независимо дали става дума за рафтове за продукти и кухненски уреди, като работна повърхност или да се насладите на малка закуска: Една
функционален кухненски бокс е просто незаменим. Това не само трябва да е практично
но и убедително с привлекателен дизайн. на
Това е възможно, покажете тези дизайни и идеи, които имаме за вас
са събрали. Забавлявайте се да откривате и копирате!

Повече място за съхранение

Несравними саксии, тигани и други уреди трябва да се съхраняват във всяка кухня. Практически за това са издърпайте чекмеджета под кухненския плот. Така че е нужно само една ръка, за да намерите правилния пот по време на готвене.

Перфектната система за съхранение

Вместо да вървим напред и назад в кухнята за всяка чиния и лъжица, искаме умни решения, които спестяват време и улесняват работата в кухнята. Перфектна е система за съхранение в кухненския плот, както в нашия пример, с който можете да поставите чинии, лъжици и дори дъски за рязане и те винаги са на разположение.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Практични и декоративни аксесоари

Има разнообразие от кухненски принадлежности, които са не само практични, но и украсяват кухненския плот. Ние сме развълнувани от малкия държач за бутилки, в който любимото вино може да се съхранява декоративно. Също така красива плодова купа или висококачествен нож блок обогатяват всяка кухня.

Перфектно организирано

Както виждаме в този пример, почти всичко може да бъде перфектно организирано под кухненския плот. Интелигентна система от големи и малки чекмеджета под тезгяха и допълнителен рафт над нея осигуряват постоянно място за ястия, съставки и кухненски уреди.

Вложки за чекмеджето

Кой не знае това: Имате голямо чекмедже, в което се крият безброй прибори. Но в края на краищата вече няма да намерите нищо. Перфектното решение е простички вложки, които могат да бъдат използвани за организиране на подправки, сосове и много други неща.

Създайте повече място

Вече видяхме, че под кухненския плот могат да се интегрират прекрасни чекмеджета. Но защо не инсталирате декоративен рафт? Тук можете да съхранявате готварски книги, списания и малки аксесоари, които в същото време са красива украса за цялата кухня.

Тайният десктоп

Нямате място за голям кухненски плот, но спешно се нуждаете от допълнителна работна повърхност? Особено за малките кухни има иновативни решения, като например това дърпащо табло. Можете да го използвате като подложка или работна повърхност и лесно да я оставяте да изчезне отново в кухненския плот.

Функционално кухненско оборудване

Дори ако трябва да отделите малко повече пари, трябва да инвестирате в кухненско оборудване, което ще улесни ежедневната ви работа. Какво ще кажете за преносим кран, който лесно може да бъде изтеглен във всички посоки, което ви улеснява да поставите вода в големи саксии или да почистите мивката.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: