10 творчески живи идеи, които правят разликата

Вие не обичате 08/15 и да намерите живи идеи, които всички имат, просто скучни? Тогава сте точно тук, защото имаме
Ви донесе десет творчески проекта на нашите експерти, или в
Дизайн или във функцията или както в обичайното
Свалете обзавеждането.

1. Двойката се държи по-добре

Двойна мивка и специален работен плот носят не само визуално свеж вятър в кухнята, но и са супер практични. В две отделни басейни, например, можете едновременно да измиете мръсни ястия и прясна храна. И перфектно пригоденият работен плот оптимизира и улеснява всички работни стъпки.

2. Fancy лампи

С изключителни дизайнерски лампи можете да направите истинско изявление у дома. Това е прецизно интерпретиране на класическия полилей, който добавя нещо специално в трапезарията.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Японски вдъхновен дизайн

Японски вдъхновени от мебели и аксесоари са горещи в момента, както и скандинавските проекти, тъй като те се удари в една и съща линия: те съчетават функционалност и комфорт, се фокусира върху най-важното и да отбележи с изчистени линии, естествени материали и фини цветове.

4. Декларация Wallpaper

Изявленията за тапети са чудесни за настройка на акценти у дома. Особено в неочаквани стаи като тоалетна за гости, те излизат перфектно и гарантират, че ще направят добро впечатление на всички гости.

Пето кръгче

Понякога дребните детайли дават просто нещо, което е нещо. Тук е доста необичайната, кръгла форма, която прави очите ни да се хванат на този прост рафт.

6. Функционално и подредено

Електронните устройства като перални машини или сушилни не винаги са приятни за гледане. Това е добра идея да ги остави да изчезнат зад вратите на килера. Детергентите незабавно се съхраняват над него - това е практично и прави стаята подредена и подредена.

7. Не се страхувайте от цвета

Тъй като бедрото като неутрални цветови палитри може да бъде в момента - човек получава лошо настроение от твърде сиво и бежово в някакъв момент. Така че смеете да направите нещо и да сложите любимия си цвят на сцената - независимо дали е под формата на фантазия мебел, боядисана стена или килим, зависи от вас.

8. Мебели с интелигентна телевизия

Нищо не е по-грозно от заплетените кабелни салати в хола. Ето защо е необходим изискан телевизионен кабинет. В него всички кабели, щепсели и копче изчезват и създават спокойно, подредено и удобно усещане за пространство.

9. Консерви и чаши

Независимо дали в кухнята, в банята или в хола, стилни контейнери за съхранение са ключът към достоен и привлекателен дом. Абсолютно трябва: кутиите и очилата трябва да се поберат заедно, защото цветната бъркотия носи само проблеми в играта.

10. Смесът го прави

Складово пространство в банята не можете да имате достатъчно. Все пак винаги съществува въпросът дали трябва да седнеш на отворени рафтове или затворени шкафове. Препоръчваме комбинация от двете. Така че нещата, които не искате да виждате през цялото време, добре скрити, а други винаги са на разположение.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 74 = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: