Креативен почивка: 7 изключителни легла

Леглото е един от най-важните части от мебелите в нашия апартамент и допринася значително за нашето благополучие и спокойствие
Сън в. Разбира се, тя не само трябва да бъде удобна, здравословна и функционална
да бъде, но и да направи нещо визуално. Ако не използвате модел 08/15
ние искахме да ви вдъхновим днес:
Следните седем легла наистина не са обикновени.

чудеса за съхранение

Съхранение пространство никога не може да има достатъчно. Ето защо, това легло рамка с вградени чекмеджета също истински хит, който убива два заека с един камък: първо, не досадни зайчета прах събират толкова под леглото повече и от друга страна ние сме доволни от допълнителната възможност да прибират неща. От резервното спално бельо до събирането на обувки и от дрехите до хавлиите, има място за всичко, което трябва да бъде изчистено от пътя.

Палет Мощност

Палетните мебели са все още много популярни. Така че не е чудно, че в толкова спални вече се намират легла с палета. Най-хубавото е, че лесно можете да изградите своето собствено легло и да му дадете по-индивидуален допир.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

(Не) от картон

• Вариант на еднакво хип легло е рамката на картон, който съчетава много предимства: На първо място, това е приковава погледа във всяка спалня и вдъхва нов живот и индивидуалност в кабината. От друга страна, той е изненадващо стабилен, здрав и издръжлив, благодарение на използването на особено здрава двойна гофрирана дъска. Той без усилие носи двама души и лесно се сглобява и разглобява. Друго предимство: Това легло е екологично и бюджетно удобно и 100% рециклируемо.

Катерачът

Легла, които са на твърдия под, сте твърде скучни и винаги имате слабост за хамаци, люлки и други подобни? Тогава такова окачване е определено точно за вас. Тя е окачена от тавана с помощта на силни въжета, куки и лебедки, осигуряващи истински уникален опит за сън.

състояние на напрежение

Дори това легло изглежда на пръв поглед, сякаш е плаващо. Всъщност, под рамката се крие почти невидим скип, върху който лежи тънка масивна дървена рамка. Висококачествените материали се съчетават с дизайн с леки пера, за да създадат спокоен сън.

Бърз бръмбар

Тук виждаме наистина износено легло, което би трябвало да зарадва любителите на автомобили и филми. Всеки, който винаги е обичал добрия стар VW Beetle изобщо, и най-вече хладната телевизионна звезда Хърби, може да бъде сигурен, че всички класически автомобилни мечти се сбъдват в това легло.

Настанени на книги

Други хора мечтаят да лежат на рози, но за страстни книжни червеи и книжни червеи няма нищо по-голямо от това легло с вградена библиотека. Така че имате любимото четене, за да заспите под ръка, задава изненадващ акцент в спалнята и спестява още повече място.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: