10 необичайни стълби

Що се отнася до стълбите, функционалността и практичността са на преден план, а стилът и дизайнът остават някъде на преден план
Път. Нашите експерти показват, че има друг начин и стълбище
да бъдат практични и да обслужват предназначението си и да изглеждат наистина готино
може. Ние сме събрали десет такива стилни стълби за вас,
които ни вдъхновяват с изискания си външен вид.

1. В светлината на прожекторите

Това грандиозно стълбище е истинско око, което привлича вниманието на всички. Между стената и стъклото от прозрачно стъкло, тъмните дървени стъпала изглежда се носят като магия. Но осветлението е топенето на тортата и създава уютна и в същото време очарователна атмосфера пред червената малина, подобна на театрална сцена с червени кадифени завеси.

2. Оптична илюзия

Това още ли е стълбище или вече е изкуство? И наистина ли можете да използвате тези стъпки без катастрофи, за да стигнете до първия етаж? Тези въпроси възникват при разглеждането на тези фантастични стълби. Това, което първоначално изглежда като оптична илюзия на различно оформени блокове, всъщност е напълно функционално стълбище. И какво!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Трето стълбище

Защо стълбището трябва да изпълнява само една функция? Този модел е истински многофункционален и служи и като рафт. Докато действителните стълби ни водят нагоре и надолу безопасно отдясно, разширението им вляво действа като шикозен шелф. По този начин не се губи нито един сантиметър от пространството и същевременно имате индивидуална комбинация, която със сигурност не се среща в много хора у дома.

4. Футуристични форми

Нашите експерти от Архитекти на Юрген Майер вземете ни с това стълбище в един съвсем различен свят. Забързаните криви ни напомнят за заснежения ледник или вътрешността на космическия кораб. Така или иначе, това е наистина стълбище, което може да се види и да се изненада зрителят отново и отново.

5-ти реколта стълбище

При преобразуване на градска къща в Кьолн експертите на SzturHärterArchitekten идеята за напускане на стълбите в първоначалното им състояние. Докато всичко беше възстановено, ремонтирано и обновено навсякъде, стълбището запази патината и беше така, че неговата груба и износена външност е абсолютно очаровател в средата на светло бяло и модерна атмосфера.

6. Стълбище със складово пространство

Подобно на горепосоченото пресичане на рафтове и стълби, този модел показва невъобразими способности и ни изненадва с достатъчно място за съхранение. Чекмеджетата и шкафовете под стъпалата гарантират, че пространството под стълбите се използва оптимално, докато осветлението не само гарантира безопасно изкачване, но и предизвиква мрачна атмосфера.

7. Минималистично покачване

Както пъргав като котка, ние не трябва да бъде, ако искаме да се изкачи по стълбите, но сигурен footedness и свободата, които вече трябва да доведе, защото тук е напълно без парапет в полза на абсолютно минималистичен външен вид. Но не се притеснявайте: въпреки цялата простота, стълбището остава твърдо, но в края на краищата е направено от полиран бетон.

8. Левитиращи нива

Дори и с това стълбище моделът беше освободен от всичко, което не беше необходимо. Стъпките изглеждат плаващи между масивната бетонна стена и прозрачното стъкло и намаляват дори до най-важните.

9. Пътека на дървото

Това дървено стълбище на QC Architects работи само като цяло. Тук всеки дървен куб се нуждае от другия, така че може да възникне стабилна цялостна конструкция. За тези, които са скептични относно стабилността на тази конкретна идея: отделните стъпки са поставени една върху друга, залепени заедно, свързани със стоманени пръти и закотвени на няколко места в стената.

10. Уникални парчета

Запазехме най-намаленото стълбище за края, защото тук няма нито парапет, нито прозрачна стена, нито десет стъпки, фиксирани към стената. Така че стълбището наистина се превръща в обект на дизайн и абсолютно очаровател в хола. А тези, които не смеят, трябва да останат надолу.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 + = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: