Тези хладилници дават на кухнята си точния уау ефект!

Когато планирате нова кухня, има безброй неща, за които да се притеснявате. Също така
Избирането на правилния хладилник е един от тях. И накрая, това е
Центърът на цялата кухня и следователно трябва да бъде и в стила на интериора
удобно. От най-горния фризер до близкия до вградения хладилник, има
Днес многобройни модели, които са на разположение за различни нужди и желания
са направени.

Независимо дали планирате нова кухня
или просто ви пожелавам друг хладилник и не знаете
Което се вписва най-добре в кухнята: Имаме най-новите дизайнерски тенденции
Донесени през 2017 г., а също така дават някои съвети за това как хладилника
може да разкрася цялата атмосфера в кухнята!

Вграденият хладилник

Особено за малките кухни, където трябва внимателно да планирате и разделите съществуващото пространство, вграденият хладилник е добър избор. Обикновено се състои от две части: Горната част е предназначена за съхранение на прясна храна, а фризера можете да намерите долу.

Модерна и функционална

Както споменахме по-рано, днес има разнообразни дизайни на хладилници, които предлагат иновативни функции и модерен дизайн. Ето още един пример за вграден хладилник, който се крие в чекмедже.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Цветен акцент

Също така по отношение на цветовете имате много възможности за избор и може да даде на вашата кухня стилен и индивидуален дизайн. Независимо дали е като един акцент или в комбинация с други цветове - хладилникът има голям ефект върху ефекта на цялата кухня!

Съвременна елегантност

Ако този съвременен хладилник нямаше фина черна рамка, най-вероятно нямаше да го разпознаем. Прекрасен пример за безкраен красив дизайн.

Перфектно оборудвана

Този пример е мечта за тези, които обичат да приготвят сложна храна в кухнята или се нуждаят от достатъчно място за съхранение на голямо семейство. Две фурни, микровълнова печка и голям хладилник в средата - какво повече бихте могли да поискате?

Хладилното отделение в трапезарията

Такова хладилно отделение може да бъде интегрирано в почти всяка стая: в трапезарията, в кухнята или на терасата. Перфектен избор за съхранение на напитки като вино или малки закуски.

Два хладилници

Тази елегантна кухня е оборудвана с два хладилника. Интегрирани вляво и вдясно от фурната, можете да поръчате храната си по желание и да имате всичко под ръка, докато готвите.

Много място за съхранение

Също така в този пример хладилникът е идеално интегриран в кухнята. Чрез многобройни шкафове, където можете да съхранявате съставки, подправки и други прибори, получавате подредена и добре организирана кухня.

Многофункционален кухненски остров

Модерен, икономичен и функционален: този кухненски остров съчетава хладилник, работен плот и бар.

До хладилника

Не всички продукти трябва да се съхраняват в хладилника. Ето защо е полезно да се интегрира шкаф за съхранение на подправки и други съставки - в идеалния случай до хладилника, така че да имате всичко наред.

Единен стил

Докато днес можете да използвате хладилника като контраст или акцент, ще намерите също толкова кухненски дизайн, които създават елегантна атмосфера с последователен стил.

Отделно отделение за вино над хладилника

Не че огромният хладилник в тази кухня не би ни развълнувал! Въпреки това, виното отделение над хладилника е също отлична идея - хубава идея за стилно съхранение на изискани вина.

Носталгични дизайни

Cool ретро дизайн определено са сред вътрешните тенденции, които ще останат. Независимо дали става дума за индустриално-шикозен чар или селски чар: Самостоятелен хладилник в носталгичния външен вид на миналото дават на вашата кухня специално докосване.

Къде е хладилникът?

Нашата последна кухня показва друг пример за елегантен кухненски интериор с вграден хладилник. На пръв поглед не можете да кажете точно къде точно е. Минималистичен стил, в който хладилникът има тенденция да заема задната седалка.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 − = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: