Творчески идеи за входа на къщата ви

Входът на къщата е визитната картичка на вашата къща или вашата градина, така че ако нямате над средните стени
Тази област е напълно видима за съседите и минувачите.
Разбира се, вие със сигурност искате отново да започнете всеки ден
да се насладите на индивидуален и привлекателен дизайн. Растения на
Входът на вратите е изключително важен, особено ако искате да сте сигурни
че вашият имот е идеален за своя стил на проектиране. в
Противно на предположението, че тук имате сравнително малко възможности
Както любителски, така и професионални градинари доказват колко са склонни да мислят за тях
може да се закупи класическа предна градина. Това не е само отдавна
класическата роза или хедж, който ще ви отведе след трудния ден
приветствано. Ако искате да направите вашия вход индивидуален и привлекателен,
трябва да погледнем извън кутията.

1. растения, смесени с камъни

Дори ако типичният микс от растения и камъни продължава да се радва на неотслабваща популярност, особено в морския сектор, това е и наше
Градините са незаменими Специалното тук е преди всичко
Фактът, че растенията и камъните са идеално пригодени
да направите привлекателна комбинация от цветове, така че да сте наясно
Създайте контрасти и създайте хармонично изображение. И тук
Разбира се, зависи от вас, за кои видове скали
решаваш. Все пак винаги помнете камъните
са изключително бели, са по-податливи на мръсотия и под тях
Обстоятелствата по-скоро трябва да бъдат почистени. Всеки, който търси
Изключително здравите камъни трябва да са подходящи за по-големи модели
решава в светъл бежов тон.

2. Индивидуални насаждения по стените

Много хора днес не искат да се откажат от надеждни блиндове. За съжаление, ако тази стена се състои от стена, собствениците все още рискуват да се заграбят зад доста дългата фасада. Толкова лесно е да разчупим това сиво и да го хармонизираме с помощта на цветя. Най-добре е да се използват растения като бръшлян, които змият на съществуваща стена и да отидат или да изравят собствените си естествени пътеки. В зависимост от вашия личен вкус, можете да направите насажденията по стените или по-плътни, или по-прозрачни. Редовното пренареждане също така гарантира, че вашият модерен екран за поверителност винаги изглежда привлекателен и здрав. Преди всичко, малко по-сложните растителни видове доказват отново и отново, че само зелените растения на входа на къщата могат да бъдат доста привлекателни. Повече съвети за великолепния двор се намират под връзката. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. цветя и дърво

Цветята и дървото са друга комбинация, която трудно се подхожда по естествен начин. Тук също имате много възможности да се уверите, че вашите растения на входната врата са индивидуални. Или решавате за класически саксия от дърво или засаждате цветята директно в земята и подчертавате цялата атмосфера с елементи от дърво, като голям клон или малък кладенец. Все пак има смисъл да се гарантира равновесие между растенията и материала. Тъй като много дървесни видове изглеждат много мощни, винаги трябва да внимавате да покриете малко по-голяма площ с растения, така че да можете да поддържате хармонична атмосфера в предния двор. Противно на много предположения, дървото в природата се оказва много силно. Независимо от това, уверете се, че не може да започне мъх или дори гъбички върху вашия градински аксесоар. Експерти, които ще ви помогнат с индивидуалния дизайн на градината, можете да намерите тук!

4. Създайте езерце

Влажна почва образува идеална основа за растежа на много растения. Такъв дизайн на предната градина с малък
Ето защо езерцето става все по-популярно. Едва ли някакъв друг вид градинарство
ви позволява да бъдете толкова сръчни с природата и привлекателен външен вид
свържете. С езерото може да бъде идеално малка екосистема
създаване, което ще направи вашия вход за един наистина уникален.
Така че, ако току-що започвате, градинарството
да станете, трябва да дадете на този конкретен стил шанс. на
традиционен, оригинален вид, който по този начин може да възникне, ще бъде вие
и радвайте посетителите си всеки ден. Обърнете внимание, обаче
не всички растения са подходящи за тази конкретна подземна земя! Всички важни стъпки по пътя към вашето езеро са обяснени тук.

5. Изкуствени растения

Изкуствени растения в входа на къщата са изложени? Ни най-малко! Многобройни художници и дизайнери доказват, че в наше време отново и отново колко въображаемо могат да се появят и изкуствени растения. Разнообразието от асортименти сега далеч надхвърля моделите на тъкани и все повече достига до други материални групи. Например, изкуствените растения често са изработени от дърво или, заедно с други материали, стилно направени в малки произведения на изкуството. Предимствата, освен положителното визуално впечатление, са очевидни: изкуствените растения са устойчиви на атмосферни влияния, гъвкави и могат лесно да се интегрират в естествена среда. Тези, които пътуват често или не се чувстват като редовно да се грижат за своите растения на входа на къщата, ще намерят приятна алтернатива тук.

6. растения на стената

Никога не сте се чудили защо толкова много стени просто изглеждат глупави и голи? Всъщност това е пропиляно пространство или не? Ето защо, разбира се, нищо не говори против разкрасяването на стена с помощта на растения във входа на къщата. Разбира се, важно е също така да се намери правилната мярка тук и да не се претоварва засегнатата област, нито да се предоставя твърде пестеливо. При избора на правилното засаждане зависи, наред с други неща, от вашия личен вкус, но и от използвания материал и височината на стената. Особено, когато достигне отвъд главата ви, може да има смисъл да избирате здрави и по-малко възприемчиви растения. Това гарантира, че не е нужно да изкачвате такава височина твърде често, но имате надеждна видимост и защита от слънце.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 − = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: