Тези живи идеи, които трябва да изпробвате през 2016 г. непременно

Добрите намерения за новата година не са само за вас. Едно или друго от вас може да има
да променят нещо у дома? Бърз и лесен свеж вятър идва
в дома и в апартамента, когато се прилагат нови идеи за живот. Подобно на нея
Малкото усилие поставя акценти, които ще ви задържат през 2016 г. и след това
придружавайте, ние ви обясняваме с тази книга от идеи, която вие
най-добрите идеи за цветен дизайн в новогодишните консумативи.

Създайте контрасти

Ако тази година искате да изненадате сетивата във всекидневната, трябва да се надпреварвате с висококачествени очи. Тази светлина може да падне от рамката поради формата си или поради цвета си. Живите идеи с контрасти са безброй и могат да бъдат изпълнени в нито един момент. В дневната могат да бъдат нови възглавници, които осигуряват освежаващи акценти в ярки цветове или ярко оцветена стена, която задава нов фон за сценарий на цвят. Въпреки това, винаги си струва да мислите по-големи и да следвате примера на нашия експерт. Неговата идея за цветен дизайн не се отнася до дребните домашни аксесоари, а включва и архитектурата на къщата. Ако вашият апартамент или къщата ви има помещение за ходене, то е добре да помислите за това, което отваря изгледа през всички тези стаи. Стаите на стаите на двете стаи са с различни цветове. Стоейки в дневната, трапезарията отвъд се откроява в контраст през тъмната стена на стаята, която улавя погледа на зрителя. Обратното разглеждане също обръща внимание на идеята за цветовия дизайн.

Малки цветови акценти във входната зона

Ако вашият дом трябва да се развали с красиви идеи за живеене през тази година, ви съветваме да използвате цветовете във входната част на апартамента или
на къщата. Коридори, подови дъски, стълбища или същите
Вътрешните врати са жилищни помещения, които едва се използват като такива и със сигурност
не трябва да бъдат проектирани. Нищо чудно, защото тези места служат в
Обикновено като чисти транзитни зони, които се превръщат в складови помещения
бъде. Други виждат в тях само връзката на едно
в другата стая. Който споделя това отношение, трябва да спре накратко
и да преразгледа отношението му. Входните зали и коридорите са първите
Пространства, в които гостите ви и дори вие сами влизате в къща
взети под внимание. С правилния дизайн на тази област се грижите за вас
приятна атмосфера, където няма да се страхувате от посещението ви
да премине прага. Препоръчваме ви да настроите
от цветовете на входните зони набляга на задържани, но целенасочено
използвате. За идеи могат да се използват деликатни пастелни тонове
Убедително изпълнява цветовия дизайн на коридорите. Направихте ли го?
Експерти след, след което се срещате с ярко синьо, за да изберете правилния цвят
2016-та

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Ярки цветове в тъмните стаи

Жилищните помещения, проектирани с рустика, са жива идея, която винаги искате да приложите. Характерно за този тип стая е материалната дървесина, която формира основата за пространствената архитектура и инвентара. Светлината до тъмно кафяво довежда тези елементи със суровината и материала в жилищното пространство, което обикновено заемат широки части от цялото жизнено пространство. За да приложите подходящ цветен дизайн тук, трябва да имате страхотни дизайнерски умения. От една страна, цветните цветове с висок контраст не съответстват на този стил, а избраният цвят винаги трябва да съответства на външния вид на дървото. Като цяло, не правите нищо лошо, когато работите със светлинни тонове, за да излезете с идеи за цветовия дизайн на тъмните стаи. Трябва да помните това по принцип, ако причината за тъмната стая е твърде малка светлина.

промяна на цвета

Този съвет е за всеки, който търси домашни идеи, които ще ви накарат да оставите стари в нито един момент. В основата си, играта бързо с цвят е лесна. Просто разгледайте дома си и вижте кои стари мебели изглеждат толкова класически! Ще откриете, че особено обзавеждането, направено около 1900 г., винаги следва същия образец. Едната е формите, които характеризират този стил мебели, а също и техния материал цвят кафяв е типичен за тези мебели. За съвременните мебели, които определят концепцията за обзавеждане, те са оцветени. Като свежа, колоритна жива идея, разбира се, всичко е добре дошло в стилната мебелировка, която няма нищо общо с кафявото. Улеснението и самите вие ​​може да очаквате много тук.

Балансиран цветен микс

Разбира се, в примерите на нашите експерти показваме възможности за обзавеждане, които впечатляват, но играят с цвят изисква кураж. Превръщаните живи идеи могат да се считат за тази кураж. Можете предварително да мислите за възможните цветови композиции или да работите директно в художествената усмивка, за да се движите, заменяте или боядисвате мебели. Като правило, трябва да имате предвид образа на нашия експерт, който се доказва с представената дневна, че убеждава само балансираната комбинация от цветове. Просто, ако се придържате към три нюанса, от които представлява сянката на сивото. Този цвят неутрализира всяка идея за цветен дизайн, колкото и странна, и автоматично го прави привлекателен за усещането за зрение. Под цветната колаж на картината, чиито рамки заснемат жълтия цвят на фотьойла, черно-сивият диван действа като успокояващо влияние, омекотявайки ефекта от всички тези цветове.

стилистично несъответствие

Сега, след като ви вдъхновихме с всякакви идеи за цветни учебници, ние Ви предизвикахме да се преборите с всички тези правила в интериорния дизайн. Тъй като дори стилът на почивка е от клас и действа като умишлено очила в стаята, която най-добре ще представлява вашата личност. Попитайте се коя стая е толкова добра. Може би входната зона, която противно на нашите препоръки получава силни, тъмни цветове или цветна смес в стаята, която вика и чийто цветен ефект не може да успокои сивото на света?

Farbklecks

Независимо от смехата, която описахме по-рано, дискретните идеи за цветовия дизайн на стаите не бива да се подценяват. Особено, когато те се появяват като леко изпръскване на цвят на необичайни места в хола. Вземете примера на нашите експерти, които боядисват задната стена на дисплея в тъмно пастелно оцветяване и се оставят да излязат от акцентираната ярко обзаведена стая.

Смели цветове за големите стаи

Просторните дневни стаи ви канят да се насладите на смела игра на цветове. Определено трябва да се отдадете на това желание, защото тук можете да настаните няколко идеи за цветен дизайн. На стените и мебелите те стават видими, насочват вниманието на зрителя през широкото пространство или получават неразделно внимание като единствената светлина. Цветни идеи от този сорт ви очакват и тук.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 53 = 54

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: