Изключителни идеи за деко за стайни растения

Не всички разполагаме с балкон или градина, които можем да засадим и по този начин създаваме малък зелен оазис. Въпреки това не трябва да правим без растения. Напротив, независимо дали растенията или цветята, те носят живот в нашите помещения, като поставят декоративен акцент. Така че рано сутрин наслаждаваме на цветния букет от свежи цветя на кухненската маса, а широколистната саксия в коридора я придава свежест. Има различни декоративни растения, които искат да бъдат избрани правилно за всеки сайт. Докато някои се нуждаят от много светлина, за да процъфтяват, други се задоволяват с по-сенчести места. Възможностите за поставяне на стайни растения по привлекателен начин и по този начин включването им в пространствения дизайн са съставени въз основа на различни примери от нашите експерти. 

Странно усещане

Като част от модерен и стилен устройство, което предлага комбинация от приглушени и ярки цветове, растения надминавам особено добре. Защото те носят допълнителен цветен акцент в пространството. Така че по този начин чудесно деликатен папрат филигран Calla и тропически саксия длан комбинират, за да се създаде един селски привкус. Чрез различните им нюанси на зелено те напускат помещението за живота и два пъти създаде хармонична цялостна картина. Особено красива идея украса са пълни с домашен аксесоар и растение стъклени съдове, които са лесни за размножаване. 

Далечен източен стил

Тази веранда е специално проектирана. Свързан директно с интериора, той е заобиколен от стени навсякъде и по този начин има характеристиките на зимна градина. За да не навлизат в тъмнината, част от тавана е оставена отворена и е снабдена с дървени подпори, които също служат като облицовка на стени. Декорът на верандата се показва в различни нюанси на синьото, които осигуряват свежест. Деликатните и филигрирани растения са привлекателно поставени в саксии от теракота или в тюркоазени метални рафтове, доказвайки отново, че зеленото и синьото се вписват заедно. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Стилни кухненски билки

Тези билки са умело организирани. И чрез крепежни елементи за ъглови тръби. Те са преработени без допълнително усилие и служат като полезен и стилен контейнер за билки от всякакъв вид. За това тръбните елементи са пълни с някаква пръст, върху която са натиснати растенията. Те след това се окачват на филигранния рафт в системата за включване, но за кои други устройства може да се използва. Това е сравнително лесен и бърз начин да поставите вашите кухненски билки по привлекателен начин и да ги интегрирате в интериорния дизайн. 

Хайде в пота

Череп, който досега познавахме само от биологичния клас или като стилен отпечатък върху всички текстилни изделия. Колкото по-оригинални намираме тези цветни саксии, които дори съществуват в различни цветове. Тук са осигурени сукуленти за засаждането, които са особено добре разпознаваеми от техните сочни и дебели листа. Но други, за предпочитане по-малки растения могат лесно да бъдат поставени на сцена с тези сеялки. 

Декоративна рафтова система

Защо да разчитате само на отделни растения, ако можете да попълните цели рафтове с тях. На балкона, този вариант предлага и сравнително пространство-спестяващ вариант. В зависимост от размера на балкона могат да бъдат поставени на един рафт или система за рафтове. Също така можете да решите дали да използвате само един вид или много различни растения за дизайна. Това е привличащ вниманието във всеки случай. Тук растенията дори се показват до цвета на стената и също така се поставят в правилната светлина. 

Минималистичен

На масата принадлежат цветя или саксия. Тук беше решено незабавно да се интегрират съдовете в плочата, като се извади средната дървена ламарина на масата с една трета и се вкара устройство, изработено от стомана. Това сега служи за малки антрацитно оцветени саксии, които са засадени с кактуси. Това завършва вида. Освен това, тя не е само много лесна опция за грижа, а също и вариант за постоянно осигуряване на зелено. 

Цветно зелено

Не винаги трябва да са цветя, които носят цвят в нашия дом. Дори и стайните площи могат да направят повече, отколкото да се показват в различни нюанси на зелено. Чудото дърво е най-добрият пример. Той внася цвят в стаята и по различни начини. Това се осигурява от силно изпържените и цветни листа от зелено до червено до жълто. Поставен в обикновен плантатор, растението има особено добър ефект. 

устройство стена

Бихте искали да имате домашен саксия, но нямате подходящо място за него? Няма значение! Защото с подходящо устройство за стената не е нужно да правите без него. В зависимост от предпочитанията си, можете да използвате прости или прости елементи. Просто се уверете, че тя е здраво закрепена и растението на ставата получава необходимата опора, където можете да седнете на високи стъбла или висящи зелени; искам да бъда творчески.  

Подходящ за декора

Тъй като има изобилие от растения и в голямо разнообразие от цветове, те могат да бъдат избрани така, че да съответстват на обзавеждането. Както можете да видите на тази снимка, можете да вземете цветовете на домашния текстил и по този начин да създадете допълнителен цвят акцент в иначе ограничен цветова схема. В този случай, лилаво на кориците бордовете бе прибран от розово оцветено циклама на масата, както проведе в същите нюанси на хортензии върху рафта на стената. Това създава повече комфорт и хармонична атмосфера. 

Класически Елегант

Орхидеите са сред класиците сред стайни растения. Тих елегантност, за да ги украсяват не само первазите на прозорците, за вазата те са подходящи и да завърши класически интериор, както се вижда тук от оптималното. По този начин, дори и след декориране стил даден цех са избрани, което допълнително подкрепя това. 

Орхидеите идват в много различни цветове, от монохромни или многоцветни до петна. Също така можете да изберете и размер. Тропичното растение може бързо да се види, независимо дали получавате определено пространство или не. Но след като е намерил правилния отпечатък, не изисква прекомерна грижа и би искал да остане сам. 

Как можете да създадете растителна стена във вашия дом, ние ще ви кажем с тези съвети! 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: