8 пъти остров кухня, всеки път различен

Функционалност и естетика - едва ли елемент в модерна кухня е толкова важно, тъй като кухненския остров: Той организира, дава стая в зависимост от дизайна на своята безспорна харизма и също е много удобно, тъй като предлага както на работния плот и място за съхранение. Но да не забравяме и тяхната социална функция. Тя дава възможност да общувате с гостите в трапезарията, докато приготвяте храна на кухненския остров. Често те дори включва малък частен кът за хранене под формата на кухненския плот и прави кухнята като място за социални контакти.

Вашата кухня се нуждае от ново лице? Съветваме ви: Започнете с кухненския остров! Няколко нови бар столове, нов работен плот, нови лампи и вашата кухня ще изглеждат различно. 

Елегантен кухненски бокс

 • Има два типа кухненски броячи: единият е поставен в средата на стаята, а другият - излиза в стаята от стената. Коя алтернатива избирате зависи от размера и размера на вашата кухня. Кухненският плановик може да ви помогне с решението компетентно.
 • Комфортният кухненски плот бързо се извисява

  На тази снимка виждаме типичен пример за многофункционален кухненски остров. Той основно служи за увеличаване на работната повърхност и обикновено се използва за приготвяне на храна. Често кухненският остров съдържа и мивката или печката. Удължаването на работния плот също дава възможност да се интегрира седалка, както е в бара. Някои модни бар столове, стилен осветление и правилните напитки на една ръка разстояние - всичко необходимо, за да се измъкне от кухненския плот с удобен кът за сядане, където да се насладите на прекарване на времето.

  Търсите ли архитект?
  Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

  Получете безплатни съвети

  Кухненски остров с вградена трапезария

  Елегантен начин да се увеличи броят на местата в трапезарията или в кухнята е да се използва тесната маса непосредствено под кухненския остров. Това не само спестява много пространство, но и ви позволява да се храните на обикновени столове, вместо на бар столове. Много от нас вероятно ще го намират много по-удобно.

  Въпреки че функционалността е в челните редици на този кухненски остров, тя изглежда много класическа и елегантна. Причината за това са материали като стъкло и неръждаема стомана, както и дискретно оцветяване. Тя изглежда повече във фонов режим в голямата дневна - въпреки централната й позиция.

  Брояч в излишната дължина

  Повечето кухненски броячи или кухненски острови са по-скоро широки, отколкото дълги. Те не са тук! Тук се използваше широчината на помещението и беше инсталиран просторен кухненски бокс. Предлага достатъчно пространство за два стилни бар столове от двете страни и по този начин може да служи като пълноценен кът за хранене. От печката до чинията - ако трябва да измине малко по-бързо по време на хранене, такъв кухненски плот е идеален. Клирингът не успява в нито един момент. Благородният контраст на тъмно дърво и камък с бели мебели също е постигнат. Прозрачните акрилни табуретки не крадат шоуто от дизайнерската кухня.

  Най-доброто място за случайна вечеря

  Приятно игриво е кухнята с кухненски плот в тази снимка. Можете да постигнете такава младежка атмосфера, като разчитате на геометрични форми и силни цветове. Дори модерни акценти като медни аксесоари за дома се вписват добре в този стил. Това кухненско колело изглежда ви кани на непринудена бира след работа с приятели. Доброто настроение е тук.

  Функционален делител на помещения

  Кухненският брояч служи като делител на стаи, но също така определя малка стая в самата стая. Както в този случай: в отворената дневна и трапезарията, елементът отделя кухнята от останалата част от стаята. В същото време той действа като самостоятелен бар или малка трапезария. Също така харесваме визията на този кухненски плот: Металните бар столове и циментовата сива основа на бара съвпадат перфектно с каменния облик на стената.

  Кухненски брояч между два прозореца

  Стената между двата прозореца често е изгубена стая. Едва ли някой знае как да използва това тясно парче стена. Интелигентен начин е инсталирането на кухненски плот, който след това се използва като пълно място за хранене. Особено в малките апартаменти, където кухнята е свързана с жилището, такъв кухненски плот може да служи като красив свързващ елемент на двете функционални зони. На стената могат да се прикрепят рафтове, на които могат да бъдат настанени кухненски прибори, например различни чаши и напитки. Дървото в комбинация с черно изглежда като селски, но шик.

  Модерен кухненски бокс

  Затворим нашия Ideabook с много стилна интерпретация на класическия кухненски плот: Кухнята е обзаведена
  в бяло, следователно, комфортен бар стол с неонова жълта седалка.
  Така че кухнята изглежда градска и много елегантна. Този кухненски плотове предлага без много излишъци
  идеално място, което да влезе и да се съсредоточи върху предстоящия работен ден. За да започнете деня тук с ежедневника и еспресо - можем да направим това много добре
  представите.

  Искаш ли наистина да впечатлиш с кухненския си остров? Ето някои по-необичайни идеи.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 28 = 32

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: