Кухня: 10 страхотни идеи за стената

Стените в кухнята обикновено не получават пълното внимание на своите обитатели и посетители. Често става въпрос само за шкафове, електрически уреди и декорация. Преди всичко стената зад мивката и / или печката има голям потенциал да привлече вниманието на всички. Разбира се, това няма да работи със стандартни бели плочки. Ето защо ние Ви показваме 10 чудесни идеи в този Идеабок, с които можете да украсите кухненската стена.

1. Рустик пачуърк

Нека да започнем с тази страхотна версия на стила на страната. Както при традиционния дизайн, ние също намираме много дърво на шкафове и стени, но вниманието ни трябва да бъде върху фантастичното огледало за плочки. Зад мивката има колоритен пачуърк от плочки с различни цветове, размери и форми. Тъй като е ограничено до сиви, сини, зелени и бежови тонове, дивата композиция не изглежда прекалено неспокойна и носи точното щипване на пепката в кухнята. 

2. Геометричен шик

Ние се придържаме към плочките, но се възхищаваме на кухнята, която има достатъчно нормални керамични плочки в бяло и вместо това се поставя върху бетонни плочи в богато сиво. Тяхната осмоъгълна форма напомня на пчелните пити и осигурява великолепен геометричен състав. Особено привличащ вниманието е и начинът за полагане, плочките бавно се източват от двете страни.

Има още по-модерни плочки тук. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Селски орнамент

Ако ви харесва по-прекрасно, може да ви хареса тази красива цветна ливада. Плочките могат да се съберат и в красиви фигуративни снимки. Тук трябва да ограничите дизайна до малка част от стаята, в противен случай скоро ще стане твърде много и ще загуби своя ефект. След това можете да свържете много добре монохромни плочки или тапети. 

4. Плочки и тапети

Къде сме с тапети: Тази надлъжна ивица версия хармонизира перфектно с кремавите плочки в стила на метрото. Елегантните ивици и градските правоъгълници, въпреки различните им материали и цветове, се съчетават перфектно и създават спокойна цялостна картина. 

5. Естествен камък

Сега ще кажем сбогом на плочките и ще видим какво още има за материали, които вършат добре на стената на кухнята. Какво ще кажете за естествените каменни стени като тази в тази прекрасна вила? Не се притеснявайте, това не винаги трябва да изглежда рустик - правилно комбинирани, например с много повърхности от неръждаема стомана и чисти линии, можете също да получите индустриален стил в къщата.

6. Камък с модерен обрат

Всеки, който не е достатъчно късмет да живее в стара каменна къща, разбира се, все още може да има каменна стена в кухнята. Тук ви е позволено да направите малък трик. Междувременно съществуват много алтернативи на истинския естествен камък, но изглеждат измамно реални. Ефектът е еднакъв във всеки случай, така че селският усет лесно може да влезе в новия апартамент.

7. Практически съвет

Друг начин да направите стените на кухнята е цветът на панела. Това е идеално за тези, които харесват индивидуално и винаги забравят нещо. Но не само списъкът за пазаруване може да бъде написан в креда, но и поздрави, послания и художествени снимки. Между другото, цветът на черна дъска не се предлага само в черно или доброто старо тъмно зелено: всеки възможен нюанс на цвета е възможен. В допълнение стените са магнитни след боядисване, идеални за снимки, пост и малки аксесоари. 

8. Фотография в кухнята

Винилните панели са отлична алтернатива на традиционните охлюви в кухнята. Те са евтини, лесни за прикрепяне и лесни за почистване. Те се предлагат и в безброй дизайни и цветове. Някои производители правят възможно и снимката на вашата снимка - тя няма да бъде по-индивидуална! Ако искате, можете да използвате класически дизайн като дърво.

9-ото дърво

Но защо да имитираш дърво, ако можеш да имаш реалност? В този пример природният ресурс върви безпроблемно от шкафовете до задната стена. Това гарантира много благороден и подреден ефект. Кухнята изглежда като едно гише. За да може дървесината да се използва в кухнята в този момент, тя трябва да бъде подготвена за това. То трябва да бъде възможно най-водонепропускливо и незапалимо.

10. Цветен акцент

Какво да направя, ако кухнята не разполага с твърде много пространство за стена, за да предложи? Красиви снимки на плочки или тапети с тапети няма да се откроят. Но тук можете да вземете силен цвят вместо това. Това придава на вашата кухня жизненост и не изглежда твърде мощен благодарение на намаленото пространство. В тази картина можем да видим много хубавата бяла бензиностанция, което прави простата кухня истинско бижу.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 16 = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: