Топ 5 на седмицата: Грандиозни идеи за къща, тераса и градина

Ярко синьо небе, красиво слънце и най-доброто от всичко: неделя! Така че, докато сте се чувствали комфортно в леглото, има само едно нещо, което липсва: нашите акценти на седмицата! Особено обичате темите около жилището и къщата, градината и терасата. От хладно семейно жилище до жилища на достъпни цени и идеи за малки градини до фантастични тераси, всичко е включено! Като специален деликатес имаме и всекидневни стаи за всяка звезда, подписана в Петто. Бъдете любопитни, тук са вашите любими отново с един поглед. 

1. Cool-модерен семеен дом

Вярвайте или не, това е къща от 60-те години. Експертите са работили напълно в тясно сътрудничество с клиентите, оборудвани с най-новите технологии и енергично проектирани. Cool-модерен, той сега се представя отвън и чака вътре с големи акценти. Не пропускайте прозрението в помещенията. Кликнете отново в статията хладно еднофамилна къща с великолепна спалня! 

2. Къщи на достъпни цени

Взети на второ място са ценовите им диапазони между 20 000 евро и 200 000 евро и следователно са сравнително достъпни. Има много различни варианти на мобилния караван до модерната дървена къща. Така мечтата на дом е наблизо. Погледнете отново в статията, кой обект е под въпрос за вас!  

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Очарователни идеи за малки градини

Зелена зеленина, цветни цветя, сочни плодове и място за релакс - една такава градина е просто прекрасна. Но не всеки има достатъчно място да покрие целия спектър. Но не е нужно! Как дори и с най-малкото ъглово градинско усещане може да се появи, че можете да прочетете отново в нашите малки градини Ideabook 7: хубаво да се гледа и лесно да се изпълни, което да спази обещанието си! 

4. Фантастично красиви тераси

В допълнение към градината, терасата е мястото, където обичаме да стоим на слънчево време. Тук можете да получите заедно с цялото семейство, да прекарате приятни вечери с приятели и просто да се забавлявате. Благополучието трябва да бъде написано много голямо тук, което е пряко свързано с дизайна. Кликнете отново в статията и разгледайте десет тераси, които ви канят да мечтаете и да имитирате! 

5. Живот по Зодиак: Всекидневна

Дали лъв, ибекс, риба или бик - всеки знак на звезда има свои собствени характеристики и предпочитания, които също са отразени в декора. В нашата категория Да живееш според зодиакалните знаци този път става въпрос за хола. Независимо дали нашето описание и правилният интериор важат и за Вас, можете да прочетете отново тук!  

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − 32 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: