17 идеи за дизайн, които правят стените ви красиви

Намирате стените ви скучни и търсите специален грим, ваш
Дава стаи уникално докосване? Вместо класически тапет също
тенденцията все повече се превръща в изключителен дизайн на стените,
който довършва докрай интериора ви. Ако имате идеи за това
Спалнята, дневната или входа изглеждат - в наши дни
Ideabook ще намери идеалното вдъхновение за всеки от вас!

2. тухли като декоративен предмет

Всъщност тухлето не е покритие, а строителен материал. Днес обаче той обича да го използва, за да даде на своите четири стени индивидуален облик. Особено, ако искате да създадете хладен промишлен шик, тухлената стена е идеалният избор!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Италианско величие: камъкът Виченца

Камъкът Виченца е особено популярен в Италия и се характеризира с груб и рустик вид. Независимо дали е фасада на къщата, кухня или баня - този камък е подходящ за много стени и дава на всяка стая уникална индивидуалност.

4. Луксозна класика: мрамор

Мрамор вече е бил използван от древните гърци и римляни и все още е класика, която се отличава с луксозна атмосфера. Можете да избирате между много различни цветове и модели, които правят в почти всяка стая доста страхотно!

5. Проектирайте модерен интериор с меламин

Меламиновата стена може да бъде интегрирана в почти всеки стил на интериорен дизайн. Благодарение на модерния си външен вид и гладката повърхност, тя се вписва в собствения ви уелнес оазис, както и в кухнята или другите жилищни помещения.

6. Вариациите на камъка

Както вече видяхме, камъкът е популярен материал, когато става дума за разкрасяване на собствените ви стени. Можете да избирате между многобройни варианти. За вътрешна употреба, например, има особено плоски камъни, които са по-малко селски от класическия естествен камък.

7. Разбира се хубаво!

Едва ли друг материал дава на собствените ви четири стени толкова топлина и уют, колкото дървото. Можете да разкрасите входа си с дървена стена или да използвате материала в кухнята или хола, според вашите лични идеи.

8. Очарователна атмосфера

С малки плочки от мозайка вие получавате в много стаи много специална атмосфера. Особено в банята или в кухнята стенен дизайн с мозаечни камъни е отличен начин да донесете ново великолепие във вашия дом.

9. Освежете дома със стъкло

Ако искате много специална декорация, можете да разкрасите стените си със стъкло. Дали фасадата на къщата, стената във входа или в спалнята - този дизайн обещава брилянтни перспективи!

10. Триизмерна керамика

Триизмерните керамични плочки впечатляват с уникален вид, който не само е красив, но и може да бъде опитен. Независимо дали предлагате цяла стена с триизмерен облик или просто използвайте няколко плочки като малко произведение на изкуството - този дизайн на стените ще удиви всички!

11. Индивидуални модели

Има много прости материали, които са подходящи за красива стена и впечатляват само с естествените си нюанси, градиенти или модели.

12. Създайте красиви ефекти с ярки цветове

Не винаги трябва да е стена от стъкло, камък или дърво, за да украсите своето собствено пространство. В нашия пример виждаме красотата на интензивните цветове като елемент на дизайна. Те оживяват стаите ви и внасят вятър в дома ви.

13. Прост дизайн с очарование: лазерната боя

Дори класическата бяла фасада на къщата има свой собствен чар. Тук варната боя е чудесен начин да си осигурите собствени стени с уникална текстура.

14. Cool поглед за по-модерни: стени от стомана

Мислили ли сте някога да разкрасите стените или фасадата на къщата със стомана? Особено при къщи, изработени от бетон или дърво, можете да използвате слой изолационен материал като стъклени влакна или полистирол и серия листова стомана, за да създадете модерен вид.

15. Проектиране на градски жилищни пространства - с компресирано дърво

Всеки, който иска модерен дизайн на стени, ще открие в Прелхолц прекрасна възможност да създаде много специален вид. Благодарение на запечатването и полирането на дървото, материалът впечатлява с гладка повърхност и индивидуални шарки, които го правят привлекателен в много места в къщата.

16. Стилен, модерен и безкраен: циментови стени

Независимо дали е минималистичен, класически или рустик - стенен дизайн с цимент, всеки интериор е хладен, изпълнен с модерност.

17. Не забравяйте подробностите

Независимо от материала, който избирате, той винаги зависи от малки детайли, които правят вашите стени подчертано. В нашия пример виждаме стенна декорация, която е снабдена с много малки дупки и по този начин получава уникален вид. Отидете напред и реализирайте вашите собствени желания. С творчески идеи стените ви също ще се превърнат в очаровател с уау ефект!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: