Cool часовници за стена

Много стени часовници може да се види, че те са напълно проектирани за функционалност и практичност. Няколко черни числа и указатели
на бял фон - готов. За всички, които харесват този тип време
Безличностни и скучни, днес имаме люлеещ се охладител
Взети стени часовници, които не само ни казват надеждно колко е часът
но и ние се наслаждаваме на това с необикновения и атрактивен стил.

Records Skyline

Истинската им задача, а именно да свирят музика, отдавна е оставила виниловите записи на по-модерните им наследници. Но това не означава, че хладните винилови дискове трябва да изчезнат от ежедневието ни. Все повече и повече дизайнери откриват носталгичните записи и създават най-хубавите домашни аксесоари и приспособления за дома ни. Какво ще кажеш например за стенен часовник, който показва не само времето, но и хоризонта на любимия ти град? Едва ли може да се мотае по-оригинален улов на стената.

Времето танцува

Ето програмата за име: На стената часовник Времето е танцуващо дисплеят на времето става почти вторичен. Специалната естетика на този часовник, който се движи между предмета на изкуството и дизайнерския продукт, по-скоро дава чувство за безвремие. Гледането на часовника има вдъхновяващ ефект и в зависимост от позата на балерината е вълнуващо: Концентрирана, деликатната танцьорка се държи в равновесие и от време на време се огъва в неприятни поза. В следващия миг тя изглежда отново се движи с почти безтегловност и плава.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Таймер за разхлабване

Дали дизайнерът на този хладен зелен часовник на стената е придобил малко вдъхновение от топилните часовници на Салвадор Дали? Във всеки случай, той не само ни показва текущото време, но ни напомня с привидно капещия си дизайн колко бързо минава времето. И между другото, пътят се превръща във истинско окото във всеки апартамент.

Vintage дизайн

Този стенни часовник е перфектното допълнение към всяка ретро кухня. Тук не само формата хваща окото, но и моделът. Силуетът на стара кана за кафе се вписва идеално в цветовата схема, напомняща тапета на баба.

продължителен

Как времето лети! Ако по всяко време се случи невероятно събитие, че сте виждали достатъчно от този хладен стенен часовник, можете лесно да го рециклирате, защото е направен от здрав гофриран картон и дъбова или орехова дървесина. Вярваме обаче, че този часовник ще ви хареса за дълго време, защото контраста между гладката дървесина и структурата на картона, както и ярките цветни ръце и минималистичния дизайн правят този часовник незаменим любим аксесоар.

Стилен балон на речта

С този стенен часовник под формата на комичен балон ние винаги държим под око времето и можем също да очакваме с красива стена декорация в апартамента. Между другото: Вдясно от масива все още има място за собствените ни мисли и бележки под формата на пост-му, че можем да се придържаме там и на което винаги ни напомняме така, когато гледаме часовника.

Татуировка ч

Стена татуировка или часовник? В този ретро камерен часовник се комбинират и двата модела с охладител с функционалност.

Искате повече вдъхновение в дизайна на часовника? Няма проблем, тук ще намерите много иновативни часовници и модерни стенни часовници.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 32 = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: