14 вдъхновяващи идеи за украса на стаите си с тухли

Докато тухла е била най-предпочитана за фасадите на къщата, червеникавокафявата е
Тухли днес и в интериора е популярен материал. Не само в градските
Lofts прави тухлена стена доста страхотна - дори и за други интериори в
Къщи и апартаменти, тухла е истински актив. Дали вход,
Дневна или кухня - днес ви показваме 14 грандиозни идеи, като теб
прави вашите стаи с тухли уникален акцент!

2. Уют на розовата къща

Тухла е перфектният материал, за да даде стая повече уют. В нашия пример тухлена стена е съчетана с някои деко елементи и очарователна лампа, която придава на кухнята топло, привлекателно усещане.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Традиционен дизайн

Тя не винаги трябва да бъде градска и модерна - дори традиционната кухня има своя чар. Тук тухла е основен елемент на дизайна, който може да се използва като декор за прозорци, мивка или зона за готвене.

4. Разнообразието от тухли

В тази трапезария е създадена стена от тухли, създаваща прекрасна атмосфера чрез различни цветове и нюанси. Той създава идеален контраст с модерния интериор.

5. Модерен стил

Както вече видяхме, тухла може да се използва и за създаване на модерен външен вид. В нашия пример са добавени ярки мебели с ясен дизайн и някои огледални елементи, създаващи атмосфера между традицията и модерността.

6. Сместа го прави: камък и дърво

Едва ли всяка друга комбинация изглежда хармонично като комбинацията от тухли и дърво. Трябва обаче да направите останалата част от стените в ярък цвят и да осигурите добро осветление, така че стаята не изглежда твърде тъмна.

7. Изживейте усещането за традиционната тухлена стена

С премахването на слой гипс се разкрива суровата красота на старата стена. Особено в стаите с модерен и минималистичен декор, стената става уникален очен улов.

8. Перфектната декорация на стената

Друг начин за украса на стените са тухлените панели, които се предлагат в различни варианти. Така че можете да покриете отделни стени и да ги направите специален акцент върху входа, кухнята или в хола.

9. Перфектното решение за влажни помещения

Тухла е чудесно за мокри помещения, които често оставят своя белег върху измазани стени. В същото време е устойчив материал, който благодарение на здравите си свойства може да се използва и като задна стена за рафтове и шкафове.

10. Интегрирайте осветителните ефекти

Една тухлена стена вече е привлекателна за почти всяка стая. Тя е още по-ефективна с индивидуални светлинни ефекти, които подчертават красотата на тухла.

11. Рустик усет за кухнята

Стената от тухла е идеалният избор за кухнята, тъй като е лесна за почистване и устойчивост. Особено в комбинация с дърво създава атмосфера, пълна с топлина и комфорт, в която човек може да се чувства комфортно.

12. Проектирайте уникална телевизионна стена

Можете също да използвате тухла като фон за стената на телевизора. В нашия пример е интегрирана стена, изработена от мазилка, в която е монтиран телевизорът и в същото време светлинният източник за осветлението е вграден.

13. Връзката между вътрешни и външни

Тази кухня има средиземноморски усет, в който жилищната площ на къщата с градината се превръща в единица. Дори да седнете на масата за хранене в кухнята, имате впечатлението, че сте в градината. Тухлената стена, която изглежда води от кухнята чак до градината, допринася значително за това.

14. Стилен и елегантен

Нашият последен пример показва спалня, в която се съчетава елегантен интериор с рустикална тухлена стена, който се превръща в хармонична цялостна картина. Този материал може да бъде вмъкнат в почти всяка среда.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: