Рано до печката: 10 нови тенденции в кухнята за 2018 година

Спомнете си последните години, кухнята всъщност е в постоянно движение и развитие. И за добра причина. Докато кухните са били чисто функционални пространства, днес те са места за живот, които правят много повече от готвене или хранене. В много случаи те вече са се преместили в отворените живи светове с дневна и трапезария. А материалите и дизайна на кухните непрекъснато се променят. Например градският и индустриалният външен вид се увеличават все повече. Ще ви покажем в тази статия 11 тенденции за обзавеждане, които можете да очаквате през 2018 година.

1. Мебели за дома в кухнята

Темата "Живот в кухнята" няма да бъде пусната през следващата година. Все по-отворените и взаимосвързани помещения за живеене нямат визуални бариери и поради това правят условието, че кухненските мебели се вписват в естетиката на класическите мебели за дневна. Кухнята се превръща в неразделна част от дневната, където границите се движат гладко една в друга. Това е очевидно в стилни кухненски мебели и нови цветни светове. И за щастие, дизайна е толкова разнообразен, че всеки желан стил може да се реализира в кухнята.

2. Не крийте вече разнообразието на кухнята

Кухните винаги са места, които трябва да съзнаваме и с всички възприятия. Усещането за миризма е също толкова важно, колкото и визуалната. През 2018 година много кухненски проекти ще бъдат насочени към кулинарни пазари и бистра от международни столици, където разнообразието от подправки и храна е съзнателно изложено и скрито зад затворени врати. Можем да пресъздадем това у дома си чрез отворени рафтове, показващи любимите ни подправки и съставки в хубави кутии, бутилки или керамика.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Тенденция на кухненската мебел: Декоративни плочки

На стените на новите тенденции кухни откриваме все повече и повече индивидуални и декоративни
Подове ПЛОТ. Защото с еднообразието трябва да бъде краят и вашата собствена личност
също отразени в дизайна на кухнята.

4. Ярки повърхности

Ако разгледаме различните дизайнери, ние всички осъзнаваме, че много кухни ще имат индустриален вид през 2018 година. Основните играчи тук са бетон или бетон, дърво и благородни метали - често в комбинация помежду си. Въпреки това купувачите все още не са напълно зад тази тенденция. Бялата кухня е все още популярна сред клиентите. Можем да разберем и това. Тъй като светлите кухни изразяват свежест и лекота, която създава чудесна атмосфера. Ние сме любопитни да видим къде отива пътуването. 

5. Неутрални цветове

Отново показваме по-неутрална кухня, която идва с фронт, който изглежда деликатен и лек. Но дори тук имате включен промишлен вид, ако не и в контекста на действителната кухня. Плочките огледало всъщност е бяла боядисана тухлена стена, която дава на стаята градски характер.

6. Промишлена атмосфера

Нека да разгледаме тази кухня, която се украсява с много неръждаема стомана. Кухните през 2018 година ще имат все по-силна индустриална атмосфера, която изглежда автентична и градска. Фактът, че човек вече не поставя стойност на затворени фронтове, виждаме върху окачването от дясната страна и отворените рафтове пред стената в канарче жълто. Въпреки индустриалната атмосфера, има тенденция към устойчивост: не е без причина в тази кухня да се реализира дървен под. 

7. Устойчивост

Дори и кухненските проектанти и производители все повече осъзнават идеята за устойчивост, която също така иска да мисли заедно с кухни. Много кухни са изработени от дърво, което идва от устойчиво горско стопанство. Затова и тук се опитваме да запазим екологичния отпечатък колкото е възможно по-малък. Какви стандарти вашият желана кухня отговаря, питате най-доброто от производителя. И с кухни по поръчка, вие сте тези, които могат да се съгласят с майстора по материала. 

8. Кухненски броячи и други места за сядане

Тенденция, която ще продължи през 2018 г., е кухненските острови или баровете, които имат място за един
малка оферта за кухненско бюро. Защото постигнатото идва в комбинация от кухня и
Wohnwelt вече почти перфектно решение. Дали сега е напреднал
Брояч действа, кухненски остров с предпочитана повърхност или една
собствена маса, в крайна сметка е въпрос на личен вкус. И също така
Бар столове могат да бъдат намерени във всеки възможен дизайн, материал и цвят
Market.

9. Осветление

През 2018 г. голяма част от стойността ще бъде поставена на правилното осветление на кухнята. И това е също толкова разнообразно, колкото и в други жилищни райони. Закачащите лампи като тази в картинката служат за осветяване на кухненските острови, броячи и маси за хранене и за поддържане на подходяща атмосфера. Местата заменят класическите прожектори на таван, а също и в витрините или рафтовете, има интегрирани концепции за осветление. 

10. Интелигентна кухня

Преживяхме го тази година, но от 2018 г. преживяваме голяма тенденция към домашни уреди и високотехнологични мебели за свързана кухня. Те могат да бъдат интелигентни кухненски шкафове, плотове за зареждане на смартфони или концепции за осветление, които могат да се управляват от смартфона.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 − = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: