Маси за кафе

Какво представлява перфектната маса за дневната? Дали това е голяма масичка за кафе, на която можем да съхраняваме всички списания, закуски и напитки, или е малка странична маса само за мебелите, които никой от нас в хола не може да направи без? Ясно е, че във всеки случай винаги имаме нужда от един или дори няколко рафта в хола - и ако те също така убеждават по отношение на функцията и дизайна, ние сме една крачка по-близо до перфектните мебели за всекидневната. 

Ако търсите изключителни трапезарни маси, ще харесате творбите на нашите специалисти.

Маса в индустриален стил

Като правило масите в индустриален стил винаги осигуряват привличащи вниманието си в хола. Отговорен за това са използваните материали, като стомана и метал, които стоят в противовес на иначе уютния интериор на жилищната площ. 

Тази таблица от Светлините на Робер съчетава промишлен дизайн с вечен дизайн и висококачествено занаятчийство. Масата е изработена от омаслен дъб, а краката на масата напомнят на колела от фабричен под.

Плоска маса

Плочки в хола? Човек няма да излезе с тази идея - до един от масата на Стил на плочките видян
има! Зад германския производител на мебели са експерти в областта
традиционните специалисти в плочките, които използват техния опит
индивидуални и модерни мебели от керемиди.

Изключителната форма отличава масата и в същото време го прави шедьовър на занаятчийството, защото масата се получава чрез точното изчисляване на ъглите и обработката на висококачествени материали
неговата стабилност. Малките червени плочки представляват вълнуващ контраст с елегантната черна повърхност на масата.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

бетонна маса

С конкретна маса можете да поставите много специален акцент в хола. Защото там, където бетонът е най-малко очакван, той все още изглежда най-впечатляващ. Простият и ясен дизайн на тази таблица от planCbetoninterior се адаптира идеално към всеки интериор. За да може мебелът да остане мобилен въпреки теглото му от 130 килограма, той е снабден с колела.

Дървена холна маса

Със значителна дължина от 1,20 метра тази маса предлага голяма площ за съхранение, която се простира почти по цялата дължина на дивана. Въпреки това, благодарение на малката си ширина от 35 сантиметра, не е нужно да се безпокоите, че масата заема твърде много място в стаята. Дизайнерите на мебели Ерик Бертелс създайте тази фантазия форма, като издърпате заедно 30 шперплата рейки в средата, за да оформите затворена повърхност.

Странична маса от дърво

Понякога това са простите неща, които завладяват сърцата ни - подобно на този модел Оливър Конрад Студио. Без много оръжия индивидуални малки дървени палети бяха свързани с колан и след това служат като странична маса или като столче. Ам
Осветлението, монтирано в мебелите, прави това изключително
Маса за кафе до един много хубав улов на око. Малките ролки под пода правят възможно масата да се премества по желание.

Кръгла странична маса

Когато естественият материал срещне благородния метал, се създава мебел с уникален чар: тази таблица Ник Дюйзенс Състои се от дървена маса, поддържана от филигранна метална решетъчна рамка. Дървеният панел има удивително зърно, което стои в един вълнуващ контраст с лъскавия златен метал.

Таблица с организационни таланти

Тази странична маса от Space | образ | свят убеждава с нейния пурист-безкраен дизайн и практични възможности за съхранение. Тъй като в ламарината с прахово покритие са планирани три вдлъбнатини, в които бутилка или ваза и две чаши могат безопасно да се изключат. В доставката на масата са включени две чаши за тела.

Можете да намерите още съвети за обзавеждане в нашата статия за идеи за дневни.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: