Сънят като в хотела: 10 блестящи спални

Всеки от нас прекарва между пет и девет часа на ден в това прекрасно място. Всъщност това са нощните часове. Речта е разбира се от спалнята. Никоя друга стая не е толкова интимна и изисква толкова сложност, колкото и мястото, където стои леглото. Въпреки това спалнята е идеалното място да започнете с промени в къщата. Ако реорганизацията успее в това конкретно пространство, това е може би не само началото на нова фаза от живота, но и изходният сигнал за дълбоки промени в цялата къща.

Днес имаме 10 блестящи спални, които да видите преди да започнете обновяването. Сънят като в шикозния дизайнерски хотел и все още доста познат като свой собствен дом? Това работи! Нека да погледнем!

1. С успокояваща естественост

Ако погледнете по-отблизо цветовете на едно дърво, ще забележите, че има нещо повече от кафяво, за да откриете. Въпреки това много от стаите и къщите са проектирани или със светло или тъмно дърво. Как да направите естествените нюанси на дървото особено затопляне, тази чудесно успокояваща спалня показва. Различните фасети отговарят естествено едно с друго - без да се припокриват. В допълнение, бялата завивка е оптималният контраст в центъра на спалнята. Тук сте твърде щастливи да потънете в възглавниците!

2. Минималистичен сън

Цветът бял означава модерен дизайн като никакъв друг цвят. Ярко, в същото време неутрално, бялото просто се вписва във всеки вариант на интериорния дизайн. Малкото декоративни елементи в тази стая се отличават особено добре срещу белия фон. Безопасно е да се каже, че тази спалня вече е напълно проектирана с минималистични ресурси. Рамката за легла може да изпълнява и естествения си фурнир и завършва стаята с масивна форма по свой собствен, отличителен начин. Ако търсите подобно легло, нашите дърводелци ще ви посъветват! 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Толкова топла и привлекателна

Самото огледало на тази спалня дава отпускане. Цветовите тенденции идват и излизат, но можете да разчитате на естествения ефект от топъл цвят по всяко време. Лекият контраст, идващ от възглавниците, допълва ефекта на цветовете по парче. Леглото с тъмната завивка е ясно в центъра на стаята, без да се натиска украсата в стаята до ръба. 

Между другото, природните цветове са напълно съчетани с мотиви от природата. В този случай, фантастична гледка към плажа.

4. Леглото в провинцията

Ако не можете да създадете свое собствено легло в най-хубавото на открито, все още можете да донесете природата в спалнята си. Винилът във формата на дърво в края на леглото, зеленото на листата по стените, както и одеялото и възглавниците. В допълнение, дивият бегач със зебра шарката пред леглото. Много повече природа просто не работи. Ако се събудите тук сутрин, заобиколен от толкова естествена енергия, просто трябва да се чувствате освежени. Подобни концепции, както и много други идеи могат да се намерят в секцията ни в спалнята.

5. Напрежението между черно и бяло

Ако цветът е бял за модерен дизайн, тогава черно е за вечна елегантност. Ако комбинирате тези два допълващи се цвята помежду си, то може да бъде трезвен бързо. Правилният баланс на двата цвята е тайната. 

В допълнение, варосаните естествени каменни стени играят важна роля в тази спалня. Те ми дават жизненост, контраст на цветовете помежду си и така дават нещо много уникално в стаята. Абсолютният улов на очи, обаче, не е нито черен, нито бели. Това е стъкленото небе над леглото, което, строго погледнато, е прозрачно. Просто гледай през него.

6. Луксозно в шампанско

Не само броят възглавници на това легло е значителен, но и дизайнът е такъв. Двете благородни полилеи за таван заснемат цялата стая със светлината си и незабавно посочват: Тук сте добре дошли да отидете луксозно. В допълнение, цветовете на таваните и стените са перфектно съчетани с цветните нюанси на леглото и възглавниците. Заедно с тапетите, последните внасят собствената си текстура в стаята и й придават елегантността, която вече бе намекнала от полилея и цветовата схема.

7. Силата на шаблона

И тук, в тази дневна, динамиката между двете допълващи се черно-бели цветове характеризира тази стая до много специална степен. Но силният контраст, идващ от шарката и възглавницата, променя цялостната динамика, премахвайки цветовия контраст и давайки на стаята свой собствен допир. 

Спалнята изглежда свежа чрез смелия контраст на шаблоните, но без претоварване на пространството.

8. Удобен в сметана

Мрачните нюанси, както и леките кремави или пясъчни цветове правят спалнята да се появи в неутрална светлина. Без силен контраст или добавяне на особено топъл цвят, стаята бързо губи личност. Как да се предотврати това, можете да видите впечатляващо в тази спалня. Целевата употреба на тъмни мебелни елементи, съчетани с топлите цветове на дървения под, дават точната атмосфера. 

9. От тъмната страна

Специалното оцветяване на стената придава на всяка стая много специална топлина, нейния специален характер. Това важи както за кухнята, така и за дневната и разбира се спалнята.

Черната стена на таблата на леглото променя цялата стая в този пример. Благодарение на своя тъмен контраст, цветовете, които стоят пред него, са още по-забележими.
Кафявите тонове на леглото, червеното на тапицерията и картината на стената вече са много по-ясни.

За да се предотврати ненужното затъмняване на спалнята, в тавана бяха поставени петна, които осветяваха стената чудесно косвено и естествено.

10. Цвят на сигнала: Червен!

Внимание: Червеният цвят означава опасност. Това също означава страст и огън. Това ли не я прави перфектният цвят за спалнята? Смята се, че нещо нечестие се придържа към червения цвят, когато става въпрос за спалнята. Но това също е доста различно, което показва този пример. Черното бельо дава на разбъркващия характер на червеното необходимото задържане и успокоява стаята и му придава елегантност.

Разбира се, това не беше всичко! Имаме още 10 идеи за вдъхновяваща спалня за вашия дом. Погледнете!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 33 = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: